Računalništvo, telefonija
24.05.2019 13:21

Deli z drugimi:

Share

100.000 znamk za dober namen

Telemach je v tednu Rdečega križa na vsako poštno pošiljko dodal še doplačilnico za Rdeči Križ. Z več kot 100.000 poslanimi pismi v tednu dni so pri Telemachu v proračun Rdečega Križa Slovenije prispevali približno 20.000 evrov.
100.000 znamk za dober namen
100.000 znamk za dober namen

Sreča se ne skriva v prejemanju, temveč v dajanju. Z doplačilnico Rdečega Križa Slovenije na dobrodelno noto igra tudi slovensko poštno podjetje in slehernemu posamezniku omogoča, da že s skromnim prispevkom pomaga pomoči potrebnim. Idejo je velikodušno podprlo tudi podjetje Telemach.

Sreča se skriva v drobnih stvareh. Navadno jo iščemo v tem, česar smo deležni sami, vse večkrat pa jo lahko najdemo tudi, ko si prizadevamo za dobrobit drugih.

Vse to podjetja lažje dosežejo z medsebojnim povezovanjem, zato sta pred dobrim letom dni sodelovanje sklenila tudi Rdeči križ Slovenije ter Pošta Slovenije. Skupaj sta oblikovala znamko doplačilnico, ki znaša 0,17 EUR, pošiljatelj pa jo lahko doda običajni poštni znamki ter tako odda svoj prispevek Rdečemu Križu Slovenije.

Podporo dobrodelni gesti je izkazal tudi Telemach, ki je v tednu Rdečega križa na vsako poštno pošiljko dodal še doplačilnico za Rdeči Križ. Z več kot 100.000 poslanimi pismi v tednu dni so pri Telemachu v proračun Rdečega Križa Slovenije prispevali približno 20.000 evrov.

Telemach sicer svojo zavezo družbeno odgovornega delovanja v letošnjem letu razširja na več področij družbe in začenja s projekti, usmerjenimi v dobrobit okolja, v katerem delujejo. Med projekti najdemo delavnice varne rabe interneta za osnovnošolce, pomoč društvom, ki pomagajo ljudem z nevrološkimi boleznimi ter prizadevanje za razvoj in uspeh slovenskega športa preko sponzorstev številnih vrhunskih športnikov in športnih zvez – košarkarske, nordijske, teniške ter zveze učiteljev in trenerjev smučanja.


Prijavi napako v članku

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem TELEMACH d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri TELEMACH d.o.o.
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Telemach Slovenija logotip

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem TELEMACH d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.




Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

SINERGISE d.o.o.

Cvetkova ulica 29, 1000 Ljubljana, Tel: 01 320 61 50
Sinergise razvija geografske informacijske sisteme Slovensko podjetje Sinergise je inovativno visokotehnološko podjetje. Ukvarja se z razvojem geografskih informacijskih sistemov ... Več

InfoQ d.o.o., informacijske rešitve

Cankarjeva cesta 6a, 8330 Metlika, Tel: 041 630 449
Podjetje InfoQ d.o.o. razvija programske rešitve za proizvodna podjetja, ki potrebujejo SCADA (Supervisory Control and Data Acquisition) in MES (Manufacturing Execution System) skupaj ... Več

POINT.ER IT d.o.o.

Dolenji Boštanj 55, 8294 Boštanj, Tel: 07 814 98 00
Osredotočeni s Point.er Kako na enem mestu najti vse, kar potrebujete pri vodenju podjetja ali le v domači pisarni? Point.er it, d. o. o., je podjetje, ki ponuja celotne IT storitve, ... Več

RETTRO d.o.o., vaš partner v razvoju IT-rešitev

Šlandrova 4b, 1000 Ljubljana, Tel: 031 313 312
Mikro podjetje Rettro d.o.o. je specializirano za razvoj različnih informacijskih sistemov z najnovejšimi tehnologijami po meri naročnika. Znanje in izkušnje Rettrovih strokovnjakov ... Več