Ta spletna stran uporablja piškotke, s čimer se z nadaljnjo uporabo strinjate – podrobnosti hrambe tukaj. Uporabo piškotkov lahko kadarkoli onemogočite. RAZUMEM
Rn logotip Facebook | Twitter | Podcast | Izklopi mobilni pogled


Storitve v oblaku, 06.11.2020

1TB oblačnega prostora brez naročnine

koofr.jpg

Kolikokrat ste na spletu iskali ponudnika oblačnega prostora, ki bi ponujal največ za najmanjšo mesečno oziroma letno naročnino? Kaj pa, če bi imeli možnost enkratnega nakupa, brez mesečne ali letne naročnine?

Ravno na to idejo je prišlo tudi slovensko podjetje Koofr, ki ponuja oblačni prostor. Za okrog 140€ vam ponujajo nakup 1TB oblačenga prostora za vedno, ne da bi za prostor morali plačevati mesečno oziroma letno naročnino. Če ne potrebujete toliko prostora, ponujajo tudi druge pakete. Za malce več kot 25€ lahko kupimo 100 GB ali za malce več kot 50€ 250 GB prostora brez mesečne ali letne naročnine. Vse posodobitve so vključene v ceno.

Če pa to ni za vas ali pa želite še zmeraj plačevati letno naročnino, lahko zakupite vse od 10 GB za 6€ na leto, pa do 10 TB za 720€ na leto. Za vsakega uporabnika ponujajo brezplačno 2 GB oblačnega prostora.

Prav tako imajo še dve posebni ugodnosti. Če uporabljate storitve operaterja A1, lahko brezplačno pridobite še dodatnih 5 GB prostora, za vsakega prijatelja, ki ga priporočite, pa vam dodajo 500 MB prostora, vse do 8 GB, skupaj 15 GB.

Koofr prav tako kot vsi večji ponudniki ponuja spletno in mobilno aplikacijo (za Android, iOS in Huawei AppGallery), kot tudi možnost uporabe WebDAV-a. Tudi za varnost osebnih datotek vam ne rabi skrbeti, saj uporabljajo šifriranje tako med prenosi kot tudi v času, ko so datoteke varno shranjene v oblaku. Hkrati pa podpirajo šifriranje datotek s pomočjo programske opreme rclone. Pohvalijo se lahko tudi z dejstvom, da so edini oblačni ponudnik, ki vam ne sledi v digitalnem okolju.

Še nekaj pomembnih dejstev: pri nalaganju ni omejitve pri velikosti datotek, imate možnost povezave z drugimi oblačnimi storitvami (Google Drive, OneDrive ...), iskanja podvojenih datotek, možnost množičnega preimenovanja datotek, možnost povezave oblačnega prostora na računalniku kot zunanjega trdega diska, uporabe na neomejenem številu naprav ...

Ravno pred kratkim pa so omogočili še integracijo s Facebookom, kar omogoča izvoz vseh fotografij in videov v Koofr, ter integracijo z Microsoft Office Online, kar omogoča ogled, ustvarjanje in urejanje datotek kar iz Koofra.

 
Več na: https://deals.androidpit.com/sales/koofr-cloud-storage-plans-lifetime-subscription-100gb

Naslednja novica:
Nekaj aktualnih dejstev


Vrni se na prvo stranNovice  |   Triki  |   Igre  |   PR  |   Revija
Izklopi mobilni pogled