Računalništvo, telefonija
21.10.2019 08:29
Posodobljeno 4 leta nazaj.

Deli z drugimi:

Share

26. Zlati boben razglasil zmagovalce

Zlati boben je razglasil zmagovalce. Nagrada Zlata mreža za najbolj uspešno agencijsko mrežo je četrto leto zapored šla v roke McCann Worldgroup. Zlata vrtnica za najboljšo oglaševalsko agencijo je šla v milanski Publicis Italija, Zlati zmaj za najboljšo neodvisno oglaševalsko agencijo pa si je prislužila agencija SOK Media iz Helsinkov.
26. Zlati boben razglasil zmagovalce
26. Zlati boben razglasil zmagovalce

Žiriji tekmovalnih sekcij KAJ in ZAKAJ sta na zaključni prireditvi s podelitvijo nagrad 26. Zlatega bobna razglasili zmagovalce letošnjega festivala.


Najboljše delo sekcije KAJ si je prislužila Dieslova kampanja Hate Couture, ki jo je v skupino E. Spletne & mobilne komunikacije prijavil Publicis Italija. Priznanje tako za Najboljše od sekcije ZAKAJ kot tudi Najboljše dobro je šlo v roke delu iz skupine Z. Družbeno dobro, ThisAbles, ki ga je za naročnika IKEA zasnoval McCann TLV. Zmagovalno delo je prineslo priznanje tudi kreativnim direktorjem, ki so ga zasnovali. Eldad Weinberger, Nadav Pressman, Sigal Abudy in Adrian Botan so prejeli nagrado za kreativnega direktorja leta in Nagrado Zlata ura. Velika nagrada za najboljšo znamko je šla v roke IKEI. Nagrada Zlati boben Adriatik, ki jo letos predstavlja Telemach, je žirija podelila agenciji McCann Beograd za delo I (dis)own my child. Delo je bilo priznano tudi z novo nagrado, Najboljše od duha kraja.

Na zaključni prireditvi s podelitvijo nagrad je bilo skupno podeljenih 62 srebrnih, 37 zlatih ter 9 velikih nagrad.

Tekmovanje za mlade kreativce je letos skupaj s Slovensko turistično organizacijo, mlajšim od 30 let omogočilo, da pokažejo svojo kreativnost na razpisano temo “Slovenija, dežela čistih in zdravih vod.“. Žirijo je najbolj prepričalo delo Mythical Water-Creatures, ki ga je pripravila Christina Pribitzer iz Avstrije.

S podelitvijo nagrad in zabavo po njej se zaključuje 26. mednarodni festival kreativnosti Zlati boben, ki je letos v Portorož tekom dveh festivalskih dni pripeljal okrog 1000 udeležencev.

Oglejte si zmagovalce: https://goldendrum.com/si/showcase
Prve fotografije zmagovalcev lahko vidite tukaj.


Prijavi napako v članku


Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

DUNA ŠPENKO d.o.o.

Valburga 50, 1216 Smlednik, Tel: 041 736 701
Špenko TV Iskanje pravega podjetja, ki ustreza vsem vašim pogojem, ni nujno težavno. Filtriranje podjetij po izkušnjah in kvalitetni ponudbi je dobro osnovno merilo. Kaj kmalu se ... Več
Bronasti partner

AKREDON d.o.o., Toner123.si

Moste 30, 4274 Žirovnica, Tel: 051 392 793
Spletna trgovina Toner123.si V spletni trgovini Toner123.si lahko izbirate med bogato ponudbo originalnih in kakovostnih kompatibilnih tonerjev ali kartuš za tiskalnike svetovno znanih ... Več
Srebrni partner

IPM Skupina, Holding d.o.o.

Dunajska cesta 106, 1000 Ljubljana,

MLACOM d.o.o.

Pot heroja Trtnika, 1261 Ljubljana - Dobrunje, Tel: 01 500 87 75
Tehnologija se nezadržno razvija naprej. Za vogalom je vedno novo odkritje, ki lahko spremeni tako zasebna kot poslovna okolja. Eden največjih izumov je zagotovo računalnik, ki ... Več