Ta spletna stran uporablja piškotke, s čimer se z nadaljnjo uporabo strinjate – podrobnosti hrambe tukaj. Uporabo piškotkov lahko kadarkoli onemogočite. RAZUMEM
Rn logotip Facebook | Twitter | Podcast | Izklopi mobilni pogled


Philips in Abbey Road Studios , 20.02.2019

Abbey Road Studios je za uradnega partnerja izbral Philips

philips-inabbeyroadstudios.jpg

Legendarna produkcijska in glasbena hiša Abbey Road Studios je naznanila strateško partnerstvo s TP Vision – imetnikom licence za oblikovanje, prodajo, marketing in izdelavo televizorjev Philips. Pogodba podjetje TP Vision potrjuje kot uradnega TV-partnerja za Abbey Road Studios.

Partnerstvo slavi skupno zavezanost k odličnosti, ki se izraža v poslanstvu Abbey Roada, da zagotovi najvišjo kakovost snemanja, in zavezanosti podjetja TP Vision k zagotavljanju najboljše kakovosti slike v vsakem Philipsovem televizorju. Ustvarjalno sodelovanje legendarnih znamk bo zajemalo ustvarjanje edinstvenih vsebin, pa tudi dogodke in posebne aktivacije v studiih.

Philipsovi televizorji bodo prva izbira za nagrajene inženirje podjetja Abbey Road, ki jih bodo uporabljali v svetovno znanih studiih, kontrolnih sobah in javnih prostorih.

 

Različni modeli Philipsovih televizorjev bodo uporabljeni v vseh studiih, vključno z izjemnim OLED+ 903. Ta že večkrat nagrajeni televizorj OLED+, je pred kratkim ponovno osvojil prvi mesti na dveh neodvisnih testih preverjanja kakovosti slike, kjer je primerljive modele ocenjevalo 35 strokovnjakov. OLED+ 903 ima izjemen zvočni sistem, ki je bil zasnovan skupaj z inženirji vodilne avdio blagovne znamke in uradnim partnerjem za zvočnike ter slušalke za Abbey Road Studios, Bowers & Wilkins.

 

Partnerstvo z Abbey Road Studios Philipsovim televizorjem omogoča lažje uveljavljanje svoje evropske dediščine in skupno slavljenje dosežkov natančnosti, inovativnosti in evropske odličnosti.

Novo partnerstvo je komentiral Martijn Smelt, direktor marketinga družbe TP Vision: „Uspešno smo ustvarili številna vznemirljiva partnerstva z vrhunskimi evropskimi blagovnimi znamkami, ki delijo našo ideologijo in strast. Abbey Road Studios je legendarna blagovna znamka, ki že desetletja sodeluje z najboljšimi na področju glasbene produkcije. V podjetju TP Vision prepoznavamo podobno kulturo odličnosti in menimo, da smo divizija Philips TV popoln partner za njih”.

 

V imenu Abbey Road Studios je sodelovanje pokomentiral Jeremy Huffelmann, vodja partnerstev: „Navdušeni smo nad novim partnerstvom s Philipsom, ki deli naše prizadevanje za tehnično odličnost ter strast do inovacij in izdelave. Sodelovanje s podjetjem TP Vision lahko nadgrajujemo z nenehnim izboljševanjem studijskih avdio-vizualnih storitev in našim strankam zagotavljamo najboljšo možno izkušnjo, hkrati pa nadalje raziskujemo presečišče zvoka in slike, ki leži v srcu Abbey Roada”.

 

Naslednja novica:
Vesoljski svetovni splet končno postaja resničnost


Vrni se na prvo stranNovice  |   Triki  |   Igre  |   PR  |   Revija
Izklopi mobilni pogled