Ta spletna stran uporablja piškotke, s čimer se z nadaljnjo uporabo strinjate – podrobnosti hrambe tukaj. Uporabo piškotkov lahko kadarkoli onemogočite. RAZUMEM
Rn logotip Facebook | Twitter | Podcast | Izklopi mobilni pogled


Telekom Slovenije, 12.02.2019

Aktivne počitnice s tečaji robotike in programiranja

legoo.jpg

V času zimskih počitnic tudi letos Telekom Slovenije za otroke in mladostnike pripravlja delavnice, na katerih se bodo učili osnov programiranja in robotike. Tečaji temeljijo na učenju skozi igro, ki je otrokom blizu in prav zato zelo učinkovito. S sestavljanjem in programiranjem Lego modelov otroci razvijajo kreativne, socialne in izrazne spretnosti, prav tako pa širijo splošno znanje in razumevanje sveta okoli sebe. Delavnice bodo potekale med zimskimi šolskimi počitnicami od 25 februarja, pa vse do 1. marca.

Tečaj robotike z LEGO Education WeDo (od 6. do 10. leta) 

Tečaj je namenjen otrokom, ki se želijo učiti s sestavljanjem in programiranjem LEGO modelov. Otroci bodo izdelovali modele živali in strojev ter programirali in nadzorovali njihovo delovanje ter ustvarjali domišljijske zgodbe z robotki v glavni vlogi.

Termini – osnovna delavnica (3 dni - več o delavnici): 25.-27.2.​ 

Termini – nadaljevalna delavnica (2 dni - več o delavnici): 28.2.-1.3.

Tečaj robotike z LEGO Mindstorms (od 11. do 14. leta)

Na tečaju bodo mladi udeleženci sestavljali robote, ki jih bodo opremili s servo motorji in senzorji za zvok, ultrazvok, svetlobo in dotik. Naučili se bodo robotu posredovati ukaze, s pomočjo katerih ga bodo upravljali. Za njihovo programiranje bodo uporabili programsko opremo, ki omogoča enostavno sestavljanje programov s pomočjo ikon. 

• Termini - osnovna delavnica (3 dni - več o delavnici): 25.-27.2.

• Termini - nadaljevalna delavnica (2 dni - več o delavnici): 28.2.-1.3.​ 

Delavnice potekajo od 8. do 15.30. ure v Izobraževalnem centru Telekoma Slovenije, Stegne 19, Ljubljana (III. nadstropje). V posamezni skupini bo sodelovalo 10-12 otrok.

Cena osnovnih, 3-dnevnih delavnic znaša 116 evrov z vključenim DDV-jem, cena nadaljevalnih, 2-dnevnih delavnic pa 80 evrov z vključenim DDV-jem.

Prijave zbirajo po elektronski pošti izobrazevanja@telekom.si ali telefonu 01 234 17 17.

 

Za tečaje lahko kupite tudi darilni bon. Dostopni so na TEJ POVEZAVI.

 

Naslednja novica:
Huawei Band 3 Pro tokrat po zelo mikavni ceni!


Vrni se na prvo stranNovice  |   Triki  |   Igre  |   PR  |   Revija
Izklopi mobilni pogled