Ta spletna stran uporablja piškotke, s čimer se z nadaljnjo uporabo strinjate – podrobnosti hrambe tukaj. Uporabo piškotkov lahko kadarkoli onemogočite. RAZUMEM
Rn logotip Facebook | Twitter | Podcast | Izklopi mobilni pogled


Aplikacija #OstaniZdrav, 12.08.2020

Aplikacija #OstaniZdrav za Android predvidoma 19. avgusta, za iOS do konca meseca

mobile-phone-5355431_1920.jpg

Trenutno najbolj težko pričakovana mobilna aplikacija prihaja na Android naprave 19. avgusta, za sisteme iOS pa bo na voljo do konca meseca. Vladni govorec za Covid-19 Jelko Kacin je na zadnji novinarski konferenci povedal, da je ob prihodu z dopusta želel aplikacijo naložiti na svoje telefon, vendar aplikacija še ni bila operativna. 

Za testno verzijo koronske aplikacije #OstaniZdrav je potrditev podal tudi Google, produkcijsko verzijo pa so odgovorni na Google poslali ta ponedeljek. Google ima po pravilniku sedem dni časa za odobritev še produkcijske verzije in glede na to, da s testno verzijo ni bilo težav, pričakujemo, da bo potrjena tudi končna verzija aplikacije. Kacin je na novinarski konferenci razložil, da je potem na potezi vlada, ki mora sama sprejeti odločitev o objavi aplikacije. 

Če bo šlo po načrtu, bo aplikacija za uporabnike, ki imajo na mobilnih telefonih operacijski sistem Android (in po odobritvi vlade) tako na voljo 19. avgusta, za uporabnike s sistemom iOS pa konec meseca, je napovedal.                                                                                                                                                                                              

Naslednja novica:
Honor s prvim lastnim prenosnikom za ljubitelji iger!


Vrni se na prvo stranNovice  |   Triki  |   Igre  |   PR  |   Revija
Izklopi mobilni pogled