Ta spletna stran uporablja piškotke, s čimer se z nadaljnjo uporabo strinjate – podrobnosti hrambe tukaj. Uporabo piškotkov lahko kadarkoli onemogočite. RAZUMEM
Rn logotip Facebook | Twitter | Podcast | Izklopi mobilni pogled


Apple, 14.03.2019

Apple pod velikim pritiskom inovacij z vzhoda!

61612128-apple.jpg
Podjetju Apple v zadnjem času močno primanjkuje novih idej na področju mobilne telefonije.

Prihodnost na področju pametnih mobilnih telefonov bo prepogljiva, kar so pokazali že številni vodilni proizvajalci telefonov, vključno s podjetjema Samsung in Huawei. Uporabniki so s tovrstnimi telefoni bolj kot ne zadovoljni, saj so v zloženem načinu dovolj kompaktni za prenos, v raztegnjenem načinu pa jih lahko uporabljamo v vlogi tabličnega računalnika. Kmalu bo podoben izdelek ponudilo v prodajo tudi podjetje Xiaomi, ki je že pripravilo delujoči prototip novosti.

 

Medtem ko podjetja z vzhoda pripravljajo vse bolj inovativne izdelke, so pri podjetju Apple oblikovalci in inženirji bolj kot ne brez pravih idej. Zaradi tega so poznavalci prepričani, da bo podjetje Apple letos in celo naslednje leto ponudil v prodajo pametne mobilne telefone iPhone, ki se ne bodo kaj veliko razlikovali v primerjavi z zdajšnjimi modeli iPhone XS, iPhone XS Max in iPhone XR. To dejansko pomeni, da uporabniki ne bodo deležni nobene revolucionarne novosti.

 

Zaradi vse večje inovativnosti s strani kitajskih in južnokorejskih podjetji, so poznavalci prepričani, da je podjetje Apple trenutno pod zelo velikim pritiskom. Zaradi tega so vse oči uprte v letošnjo jesen, ko naj bi podjetje Apple predstavilo novo družino telefonov iPhone. Če pa računalniški gigant ne bo predstavil nekaj povsem inovativnega, pa se lahko zgodi, da bo povpraševanje po pametnih mobilnih telefonih iPhone tako močno upadlo, da bo podjetja Apple zašlo v resne težave. Morda bi ga lahko celo doletela usoda, ki je pred časom prizadela nekdaj zelo uspešno podjetje Nokia, ki je praktično čez noč ostalo brez kupcev in brez pomembnega vira dohodka.

Naslednja novica:
Prvi telefon s fotoaparatom ločljivosti 64 milijonov točk bo..


Vrni se na prvo stranNovice  |   Triki  |   Igre  |   PR  |   Revija
Izklopi mobilni pogled