Ta spletna stran uporablja piškotke, s čimer se z nadaljnjo uporabo strinjate – podrobnosti hrambe tukaj. Uporabo piškotkov lahko kadarkoli onemogočite. RAZUMEM
Rn logotip Facebook | Twitter | Podcast | Izklopi mobilni pogled


Asus Mini PC PN62, 15.01.2020

Asus Mini PC PN62: Kompakten, a zmogljiv

asus-mini-pc-pn62-snazan-i-kompaktan_1htzg9.jpg
Kompakten Asus Mini PC PN62 je kos tudi najzahtevnejšim opravilom.

Večina proizvajalcev osebnih računalnikov je na letošnjem sejmu potrošniške elektronike CES 2020 jasno pokazala, da je doba okornih računalnikov končana. V ospredje namreč vse bolj prihajajo kompaktni osebni računalniki, ki pa so zlahka kos tudi najzahtevnejšim nalogam. Eden takšnih je nedvomno osebni računalnik Asus Mini PC PN62, saj temelji na osnovi najnovejših Intelovih procesorjev in podpira tudi najnovejše brezžične tehnologije, kot je Wi-Fi 6.

 

Najzmogljivejša različica osebnega računalnika Asus Mini PC PN62 temelji na osnovi Intelovega procesorja Core i7-10710U, ki je zlahka kos tudi najzahtevnejšim nalogam. Preostala strojna oprema prav tako ni od muh, saj obsega sistemski pomnilnik DDR4 kapacitete 64 gigabajtov in pogon Solid State kapacitete 256 gigabajtov v navezi z 2,5-palčnim terabajtnim trdim diskom.

 

Osebni računalnik Asus Mini PC PN62, ki meri le 115 x 115 x 49 milimetrov in tehta 700 gramov, je opremljen še z bogato paleto priključkov, kot so USB Type-A, USB Type-C, HDMI, DisplayPort in Ethernet. Tu najdemo celo dva mikrofona, ki sta združljiva z digitalno asistentko Microsoft Cortana. Računalnik Asus PN62 je združljiv s standardom VESA, pri čemer največja glasnost ne presega 36,9 decibelov, v povprečju pa ta znaša približno 21,5 decibelov.

Naslednja novica:
Fortnite končno dobil vozne avtomobile


Vrni se na prvo stranNovice  |   Triki  |   Igre  |   PR  |   Revija
Izklopi mobilni pogled