Ta spletna stran uporablja piškotke, s čimer se z nadaljnjo uporabo strinjate – podrobnosti hrambe tukaj. Uporabo piškotkov lahko kadarkoli onemogočite. RAZUMEM
Rn logotip Facebook | Twitter | Podcast | Izklopi mobilni pogled


Svetovno znani pametni nakit Bellabeat, 09.06.2018

Bellabeat Leaf – nakit dizajniran posebej za ženske

01_leaf_urban_silver_press.jpg
Leaf Urban Silver

V Slovenijo je končno prišel najbolj eleganten pametni nakit na svetu: Bellabeat, ki bo polepšal dan še tako zahtevni pripadnici nežnejšega spola. Zasnovan in oblikovan je bil posebej za ženske in je podjetje  leta 2015 dobilo nagrado ''Best Europe's Health Startup''.  Zanimivo je, da je ena izmed ustanoviteljev podjetja  tudi slovenska umetnica. 

Glavni poudarek pri obeskih Leaf sta eleganca in funkcionalnost. Obeski hranijo podatke, ki se potem ob sinhronizaciji, naložijo v aplikacijo na pametnem telefonu. Tako nakit nima zaslona vloženega v neestetski gumijasti pas, temveč čudovit lesen merilnik v rožnato-zlatem kovinskem ohišju ali pa merilnik v imitaciji kamna v elegantnem srebrnem ohišju, ki se lahko obesi na najljubšo verižico ali pripne na najlepšo zapestnico. Seveda pa sta tako zapestnica, kot verižica tudi že priloženi v prodajnem kompletu. Pametni obesek bo še dodatno popestril oblačilo in bo tarča zavistnih pogledov

 

Namen obeskov Leaf je, da sledijo ženskam na poti do njihovih ciljev in jim pri tem pomagajo. Števec korakov sledi njihovi aktivnosti in jih spodbuja da dnevno dosegajo zastavljene cilje. Omogoča pregled porabljenih kalorij in primerjavo aktivnosti s preteklimi dnevi. Same lahko potem zabeležijo različne aktivnosti (ne samo hoje) in aplikacija bo upoštevala tudi te nove podatke. 

 

Poleg aktivnosti obesek spremlja tudi spalne navade. Vsako jutro ob sinhronizaciji tako lahko preverijo kvaliteto spanja, kdaj je bil spanec trden in kdaj so se zbudile. 

 

Aplikacija omogoča tudi spremljanje vnosa popite tekočine in programe za meditacijo. Dekleta lahko vnesejo “tiste dneve v mesecu” in tako spremljajo potek svojega mesečnega cikla. 

 

Vsi ti podatki pa potem omogočajo aplikaciji, da izračuna raven stresa in predvidi stresno obdobje. Tako skrbi za dobro počutje in izboljšanje navad, ki sicer vodijo do le-tega.

 

Trenutno sta v Sloveniji na voljo dve verziji obeska Leaf: Leaf Nature v rožnato-zlati izvedbi in Leaf Urban v srebrni izvedbi. Glavna razlika med njima je, da je obesek Leaf Urban bolj odporen na pršenje vode (certifikat IPX 6). Prečudoviti pametni nakit Bellabeat je tudi izjemna ideja za darilo boljši polovici, saj z njim ne boste mogli zgrešiti. Lahko ga kupite na www.smartson.si ali pa se oglasite v trgovini Emonagram na Riharjevi ulici 26 v Ljubljani (Trnovo).

Naslednja novica:
Instagram z možnostjo neposrednega nakupovanja


Vrni se na prvo stranNovice  |   Triki  |   Igre  |   PR  |   Revija
Izklopi mobilni pogled