Ta spletna stran uporablja piškotke, s čimer se z nadaljnjo uporabo strinjate – podrobnosti hrambe tukaj. Uporabo piškotkov lahko kadarkoli onemogočite. RAZUMEM
Rn logotip Facebook | Twitter | Podcast | Izklopi mobilni pogled


Diablo, 24.10.2019

Bo Blizzard letos končno napovedal Diablo 4?

diablo_immortal.jpg
Medtem ko Diablo Immortal še naprej ostaja v razvoju, oboževalci nestrpno čakajo na Diablo 4.

Oktober je v zadnjih izdihljajih, kar pomeni, da bo pozornost številnih igričarjev kmalu ponovno usmerjena v vsakoletno konvencijo BlizzCon, ki bo tokrat potekala 1. in 2. novembra. Ta je lani poskrbela za veliko internetnih šal in nejevolje med dolgoletnimi oboževalci serije Diablo, ko je podjetje Blizzard namesto četrtega dela igre napovedalo mobilno različico Diablo Immortal.


Nezaželjena verzija za telefone z iOS in Android še vedno tiči v razvoju, privrženci ikonične serije igranja vlog pa nestprno čakajo na kakršnokoli informacijo, ki bi potrdila, da je v fazi nastajanja tudi že Diablo 4. In ravno pred dnevi je za val navdušenja nehote poskrbela nemška revija GameStar, ki je v članku o prihajajoči knjigi The Art of Diablo zapisala, da ta vsebuje konceptualna dela iger Diablo, Diablo II, Diablo III in Diablo IV.

Blizzard se je v zadnjem letu kar nekajkrat znašel pod plazom kritik, poleg tega pa je podjetje pred meseci zapustil še soustanovitelj Frank Pearce. Prav zato se zdi razkritje četrtega Diabla na letošnjem BlizzConu izvrstna priložnost, da si igričarski velikan povrne zaupanje starih oboževalcev.

Naj sicer spomnimo, da je Blizzard v sodelovanju s platformo GOG.com v začetku leta ponovno oživel izvirni Diablo in ga v nekoliko modernejši različici izdal digitalno za slabih 9 €.

Naslednja novica:
Schneider Electric in AVEVA s celovito rešitvijo za hyperscale podatkovne centre na več mestih


Vrni se na prvo stranNovice  |   Triki  |   Igre  |   PR  |   Revija
Izklopi mobilni pogled