Ta spletna stran uporablja piškotke, s čimer se z nadaljnjo uporabo strinjate – podrobnosti hrambe tukaj. Uporabo piškotkov lahko kadarkoli onemogočite. RAZUMEM
Rn logotip Facebook | Twitter | Podcast | Izklopi mobilni pogled


eFootball Pro Evolution Soccer 2020, 16.09.2019

Bo letošnji Pro Evolution Soccer postal nogometni kralj e-športa?

pes2020_1.jpg
V široki ponudbi moštev seveda ne manjka niti slovenska reprezentanca.

Pro Evolution Soccer legendarnega japonskega podjetja Konami še vedno ostaja edina prava alternativa dolgoletni EA-jevi nogometni franšizi in se letos vrača v že 19 izvedbi. Ta je za nekaj začudenja sicer poskrbela z rahlo spremembo naslova, s katero pa Konami napoveduje nogometno dominanco v hitro rastočem svetu e-športa.

Oznaka "eFootball" pred Pro Evolution Soccer 2020 tako nakazuje, da je igra bolj kot kdajkoli prej osredotočena na večigralsko komponento, ki letos prinaša veliko sprememb in svežih načinov igranja. Med njimi pa zagotovo najbolj izstopa Matchday, v katerem igralec izbere stran, ki ji bo naklonjen skozi tedenske dogodke. Najboljši igralci, ki so izbrali isto ekipo, bodo le-to zastopali v velikem finalu konec tedna. Ta se bo pretakal v živo, tako da bodo svoje moštvo še vedno lahko podpirali tudi tisti, ki so že izpadli.

Poleg napetih spletnih dvobojev pa eFootball Pro Evolution Soccer 2020 seveda ponuja še tekme za enega igralca, ustvarjanje in upravljanje lastnega kluba, prenovljeno karierno pot, kakor tudi nepogrešljive lokalno večigralske načine za prijateljske obračune pred enim zaslonom. Obenem si je Konami uspel izboriti nekaj ključnih licenc, zato je na izbiro kar zajetno število klubov in ikoničnih nogometnih prizorišč. Prisotnih je tudi veliko državnih reprezentanc, med katerimi seveda ne manjka slovenska. Žal pa na svoj račun še vedno ne bodo prišli ljubitelji ženskega nogometa.

Igra je že na voljo za PC, PlayStation 4 ter Xbox One in je kljub realističnosti prijazna do novincev, saj uporablja skoraj identično kontrolno shemo kot konkurenčna FIFA. Če vas pred nakupom zanima, kako impresivna je stvar v praksi, lahko preizkusite brezplačno demo različico, ki jo na konzolah najdete v digitalnih trgovinah, na osebnih računalnikih pa na platformi Steam.

Naslednja novica:
Letos bo Amazon Prime Day najverjetneje septembra


Vrni se na prvo stranNovice  |   Triki  |   Igre  |   PR  |   Revija
Izklopi mobilni pogled