Ta spletna stran uporablja piškotke, s čimer se z nadaljnjo uporabo strinjate – podrobnosti hrambe tukaj. Uporabo piškotkov lahko kadarkoli onemogočite. RAZUMEM
Rn logotip Facebook | Twitter | Podcast | Izklopi mobilni pogled


, 23.02.2018

Brezplačno mnenje svetovnih zdravnikov

healthtap.jpg
HealthTap omogoča dostop do zdravnikov kadarkoli in kjerkoli

Dan danes vse dlje časa čakamo na prvi pregled pri specialistu. Na koncu pa še marsikateri pacient dvomi v postavljeno diagnozo. Mnogi pa sploh ne najdejo časa, za obisk pri zdravniku ali se zaradi specifičnih težav, zdravnikom izogibajo. Spletno orodje HealthTap ponuja nekakšno vmesno rešitev.

 

Ponuja namreč preprosto rešitev, kjer vnesemo nekaj svojih osebnih podatkov, vendar ime in ostali podatki ostanejo anonimni, tako da zdravnik pridobi podatke samo o naših trenutnih težavah, kakšna zdravila jemljemo, ter seveda naše vprašanje.

 

Storitev je na voljo globalno, torej je na voljo tudi v Sloveniji, medtem ko je še v ZDA na voljo izdaja zdravil na recept, tako, da niti ni potrebno obiskati zdravnika, saj se vse uredi kar preko spleta.

 

Za uporabnike ponuja brezplačne odgovore, za katere po navadi čakamo dan ali dva, za enkratno doplačilo v višini 5$, pa bo naše vprašanje eno izmed prvih na spisku, ki čakajo na odgovor.

 

Če smo pa pripravljeni odšteti 99$ na mesec, oziroma okrog 80€, pa pridobimo še pogovore v živo, kjer lahko z določenim zdravnikom vzpostavimo osebni stik, preko kamere, oziroma klica, ali pa kar preko klepeta v živo.

Storitev omogoča tudi, da delimo dosedanje zdravniške izvide, kot tudi rentgenske posnetke in ostalo gradivo, potrebno za drugo mnenje.

 

Vsekakor storitev ni zamenjava za osebnega zdravnika, kot tudi se ne sme uporabljati v nujnih primerih. Namenjeno je samo drugemu mnenju. Če potrebujete nujno medicinsko pomoč, pokličite na interventno telefonsko številko 112.

Naslednja novica:
Kartica za igričarske navdušence


Vrni se na prvo stranNovice  |   Triki  |   Igre  |   PR  |   Revija
Izklopi mobilni pogled