Ta spletna stran uporablja piškotke, s čimer se z nadaljnjo uporabo strinjate – podrobnosti hrambe tukaj. Uporabo piškotkov lahko kadarkoli onemogočite. RAZUMEM
Rn logotip Facebook | Twitter | Podcast | Izklopi mobilni pogled


TIFT, 09.10.2019

Britanska luksuzna audio znamka KEF z dvema nagradama na EISA

r11whitefireplacesmall-eisa.jpg

EISA je unikatno združenje tehničnih strokovnjakov revij in spletnih strani iz 29 različnih držav. Že skoraj 40 let EISA izbira najbolj inovativne, tehnološko vrhunske produkte za svoje EISA prestižne nagrade. Vsi dobitniki nagrad so opravili celovit pregled in večstopenjsko ocenjevanje. 

 

Zmagovalni zvočniki LSX in R11 

KEF, britanska luksuzna audio znamka, je osvojila dve nagradi na podelitvi Expert Imaging and Sound Association (EISA) nagrad, z LSX zvočniki za najboljši produkt v kateogriji 'Wireless Stereo Speakers' 2019-2020 in R11 za najboljši produkt v kategoriji 'High-End Loudspeaker' 2019-2020.

 

Kot nadaljevanje lanskoletnega uspeha KEF LS50 Wireless na podelitvi nagrad EISA, je LSX na letošnjih podelitvah dobil pozornost za inovativen KEF Uni-Q gonilnik - prepričala sta njegova "vrednost-za-zvok" in kompakten, a eleganten dizajn. LSX wireless dvo-zvočniški glasbeni sistem, lansiran proti koncu leta 2018, je prav tako prejel oceno petih zvezdic, med drugim s strani publikacij What Hi-Fi? in AV Forum, in s pohvalami strokovnjakov s celega sveta. LSX je mojstrovina čiste audio kvalitete, izjemnega dizajna in enostavne povezljivosti. LSX zvočniški sistem je zagotovo pravi način poslušanja glasbe v današnjem modernem svetu. 

 

R11 je KEF-ov vodilni trosmerni samostoječi zvočnik in največji model prenovljene KEF R serije. R11 združuje desetletja KEF-ovih izkušenj in nebrzdano strast do glasbe s tehnologijo, narejeno za vsak zvočnik posebej. Tako zagotavlja mogočen in hkrati prefinjen zvok. R11 - dobitnik nagrade 'High-End Loudspeaker' 2019-2020 - je vitek zvočnik s čistim zvokom, ki napolni sobo in je narejen tako, da izgleda prav tako impresivno kot zveni.

 

Več najdete na www.digitalija.si

 

Naslednja novica:
HTC Exodus 1s: Poceni osebna banka v vaše žepu!


Vrni se na prvo stranNovice  |   Triki  |   Igre  |   PR  |   Revija
Izklopi mobilni pogled