Ta spletna stran uporablja piškotke, s čimer se z nadaljnjo uporabo strinjate – podrobnosti hrambe tukaj. Uporabo piškotkov lahko kadarkoli onemogočite. RAZUMEM
Rn logotip Facebook | Twitter | Podcast | Izklopi mobilni pogled


Call of Duty: Modern Warfare Alpha , 10.09.2019

Call of Duty Modern Warfare Alpha

mw_toolkit_alpha_standard_en_1500x1500.jpg

Prvi splošni večigralski test novega Call of Dutyja Modern Warfare uspešen

Dva meseca pred izidom novega Call of Dutyja so razvijalci dali publiki s PlayStationom 4 na otip večigralski način Gunfight. Logično, saj gre za nov modus, v katerem se spopadeta dve ekipi s po dvema članoma (2v2) in je nekakšna protiutež priljubljenemu Battle Royale. Prizorišče je bilo precej majhno in nastlano z ovirami ter prehodi, akcija pa zato bolj osebna in takoj napeta. Kul za tiste, ki nimajo veliko časa in bi radi čim prej padli v strelsko dogajanje, ne da morajo naprej četrt ure iskati puško in ponev.


Druga finta Gunfighta je v tem, da na začetku spopada ne izbereš opreme, marveč ti jo dodeli igra iz velikega bazena naključnih naborov, in v naslednji rundi nimaš več enakega nabora. Zmaga tista ekipa, ki prva doseže pet točk, vendar pa imata obe ekipi na začetku runde enako naključno opremo! Alfa preizkus je dokazal, da je način Gunfight izredno napet in zabaven, tako da težko čakamo beto, ki bo še bolj dodelana; omejen dostop na PS4 se začne 12. septembra.


Končna igra, ki pride 25. oktobra, bo kajpak obsegala vse, tako enoigralsko kampanjo kot množico večigralskih opcij in načinov. V kampanji bo poudarjeno taktično igranje z več izbirami, kako opraviti zadano, recimo ostrostrelstvo proti jurišu. V multiplayerju pa ne bo več zemljevida, tako da se bo treba zanesti na kompas. Gunfight kajpak ne bo edini način, saj bo tu množični Ground War za več kot sto sodelujočih, bodo pa prvič po letu 2013 manjkali zombiji.

Naslednja novica:
Pametni mobilni telefoni Xiaomi v Evropi vse bolj priljubljen


Vrni se na prvo stranNovice  |   Triki  |   Igre  |   PR  |   Revija
Izklopi mobilni pogled