Ta spletna stran uporablja piškotke, s čimer se z nadaljnjo uporabo strinjate – podrobnosti hrambe tukaj. Uporabo piškotkov lahko kadarkoli onemogočite. RAZUMEM
Rn logotip Facebook | Twitter | Podcast | Izklopi mobilni pogled


Acer Predator Helios 500, 26.05.2018

Če iščete enega najboljših prenosnikov za igranje iger, ima Acer pravo rešitev za vas!

acer-predator-helios-500.jpg
Acer Predator Helios 500

Pri podjetju Acer so prenovili njihovo ponudbo naprednih prenosnikov, ki so namenjeni najzahtevnejšim igriačarjem, ki nikakor ne prisegajo na kompromise. Tu gre za nadvse zanimivo družino igričarskih prenosnih računalnikov Predator Helios, ki bo brez težav kos tudi najzahtevnejšim nalogam. Prenosnik Acer Predator Helios 500 je namreč opremljen s kar 43,9-centimetrskim oziroma 17,3-palčnim zaslonom, superzmogljivim Intelovim procesorjem Core i9 in navito grafično kartico Nvidia GeForce GTX 1070, pri čemer je zaslon na voljo tako z ločljivostjo 1.080p s povprečno frekvenco 144 sličic na sekundo kot z impresivno ločljivostjo 4K.

Prenosni računalnik Acer Predator Helios 500 lahko opremimo s sistemskim pomnilnikom do kapacitete 64 gigabajtov ter s pogonom Solid State do enega terabajta prostora oziroma s trdim diskom z do dvema terabajtoma prostora. Novost bo v Združenih državah Amerike naprodaj kmalu in seveda ne bo poceni, saj bodo ameriški trgovci za vstopno različico zahtevali kar preračunanih 1,715 evrov, v Evropi pa se bo njegova maloprodajna cena gibala okoli 2.000 evrov.

Za nekoliko manj zahtevne ljubitelje iger pa je podjetje Acer pripravilo prenosni računalnik Predator Helios 300. Ta je na voljo v rdeče in beli barvni kombinaciji ter je opremljen s hitrim 144 herčnim zaslonom, strojna oprema pa je nekoliko šibkejša v primerjavi z modelom Helios 500. Novost je namreč opremljena z Intelovim procesorjem do modela Core i7, grafično kartico Nvidia GeForce GTX 1060 ter s pogonom Solid State do 5112 gigabajtov prostora oziroma s trdim diskom z do dvema terabajtoma prostora. Maloprodajna cena novosti žal še ni bila razkrita.

Če pa za igranje iger še vedno prisegamo na namizne računalnike, je podjetje Acer za naj pripravilo dva nova modela in sicer Predator Orion 3000 in Predator Orion 5000. Ta sta na voljo z zmogljivo strojno opremo, ki obsega Intelov procesor Core i7, dve grafični kartici Nvidia GeForce GTX 1080 Ti in pogon Solid State s kapaciteto do 512 gigabajtov. Za nekoliko manj zahtevne pa je na voljo strojna oprema z Intelovim procesorjem Core i5 in grafično kartico Nvidia GeForce GTX 1050. Model namiznega računalnika za igre Predator Orion 5000 bo od julija v Združenih državah Amerike naprodaj za okoli preračunanih 1.285 evrov, model Predator Orion 3000 pa bo naprodaj šele oktobra, zanj pa bo treba v prosti prodaji odšteti okoli preračunanih 860 evrov.

Naslednja novica:
10 kiber zločinov, za katere niste vedeli, da jih izvajate


Vrni se na prvo stranNovice  |   Triki  |   Igre  |   PR  |   Revija
Izklopi mobilni pogled