Ta spletna stran uporablja piškotke, s čimer se z nadaljnjo uporabo strinjate – podrobnosti hrambe tukaj. Uporabo piškotkov lahko kadarkoli onemogočite. RAZUMEM
Rn logotip Facebook | Twitter | Podcast | Izklopi mobilni pogled


Kingston, 12.01.2021

CES 2021: Kingston Digital predstavlja novo družino izdelkov Workflow

workflowstationdock002.jpg
Postaja Workflow StationKingston Digital Europe Co LLP., podružnica Kingston Technology Company, Inc., vodilnega podjetja na področju pomnilniških izdelkov in tehnoloških rešitev, je danes objavil postajo Workflow Station in spremljajoče bralnike (Readers). Kot že ime rešitve nakazuje, je ta namenjena ustvarjalcem vsebin pri pohitritvi delovnih tokov v postprodukciji.

Kingstonova delovna postaja Workflow Station in bralniki uporabnikom nudijo svobodo pri ustvarjanju in prilagajanju nastavitev za prenašanje datotek, ki ustreza njihovim potrebam, ter jim omogoča prenos videoposnetkov, fotografij in zvoka iz več virov hkrati1. Ne glede na to, ali snemate z več kamerami ločljivosti 4K/8K, s prenosnimi zvočnimi snemalniki ali snemate B-Roll z brezpilotnimi letalniki in GoPro kamerami, lahko s prilagodljivo postajo Workflow Station hkrati povežete različne USB-bralnike kartic SD ali microSD, ali miniHub, ki jih potrebujete za hiter prenos posnetkov oziroma datotek. Bralnike Workflow lahko uporabljate tudi samostojno, tako da jih s priloženim kablom USB-C® povežete s prenosnikom, kar omogoča, da učinkovito delate na poti. 

“Ustvarjalcev vsebin zagotovo ne bo prepričala le prilagodljivost postaje Workflow Station in njenih bralnikov, ampak tudi hitrost dela,” je dejal Tiago Gomes, vodja oddelka pomnilniških rešitev v Kingston EMEA, in dodal: “Postaje Workflow Station podpirajo neverjetne hitrosti vmesnika USB 3.2, kar skupaj z Kingstonovimi zmogljivimi pomnilniškimi karticami in bliskovnimi pogoni uporabnikom omogoča, da hitreje kot kdajkoli prej dokončajo post-produkcijske postopke.”

Postaja Workflow Station in bralniki imajo dve leti garancije in brezplačno tehnično podporo. Za več informacij obiščite kingston.com.


1 Združljivo samo z izdelki Kingston [Workflow]. [Workflow Station] vključuje postajo Dock in USB miniHub. Bralniki SD / microSD so naprodaj ločeno.


Naslednja novica:
Samsung Galaxy S21 končno med nami!


Vrni se na prvo stranNovice  |   Triki  |   Igre  |   PR  |   Revija
Izklopi mobilni pogled