Ta spletna stran uporablja piškotke, s čimer se z nadaljnjo uporabo strinjate – podrobnosti hrambe tukaj. Uporabo piškotkov lahko kadarkoli onemogočite. RAZUMEM
Rn logotip Facebook | Twitter | Podcast | Izklopi mobilni pogled


Comtrade, 11.07.2019

COMTRADE IN IBM SHOWCASE EVENT

fbyoastseo.jpg

Comtrade SI in IBM snujeta uspešno partnerstvo v regiji in širita ekipe tudi v Sloveniji. Za nami je prvi dogodek, kjer smo predstavili rezultate sodelovanja na primerih iz prakse s področij velikih podatkov in analitike (Big Data and Analytics), upravljanja poslovnih procesov (Business Process Management) in avtomatizacije procesov z roboti (Robotic Process Automation).


Michele Leonardi, generalni direktor podjetja IBM v Sloveniji, je s ponosom nagovoril publiko in poudaril pomen sodelovanja IBM-a s podjetjem Comtrade v regiji.

»Izredno se veselim prihodnjega sodelovanja s podjetjem Comtrade System Integration,« je povedal Leonardi. »Posebej bi izpostavil pozitivne izkušnje pri sodelovanju strokovnjakov iz različnih držav v regiji na področjih analitike in umetne inteligence.«

 

Srđan Mlađenović iz CSI je predstavil rešitve iz področja avtomatizacije procesov z roboti  na primeru bančništva. Osredotočil se je na praktično uporabo rešitve IIAS: From Netezza to IBM Integrated Analytics System.

Marko Jovanović, CSI, je na predavanju Data Lake for Digital Customer Engagement  predstavil rešitev s področja velikih količin podatkov (big data) in primer uporabe pri telekomunikacijskem operaterju.

 

Katarina Gašperlin iz podjetja IBM je predstavila strategije, kako uspešno izkoristiti podatke z uporabo rešitve IBM Cloud Pak for Data.

Naslednja novica:
Xiaomi Mi 9 Lite v Evropi na voljo za ...


Vrni se na prvo stranNovice  |   Triki  |   Igre  |   PR  |   Revija
Izklopi mobilni pogled