Ta spletna stran uporablja piškotke, s čimer se z nadaljnjo uporabo strinjate – podrobnosti hrambe tukaj. Uporabo piškotkov lahko kadarkoli onemogočite. RAZUMEM
Rn logotip Facebook | Twitter | Podcast | Izklopi mobilni pogled


Comtron, 16.09.2019

Comtron do dveh prestižnih nagrad na MOS 2019

comtrondodvehprestinihnagradnamos2019_3.jpg
Comtron d.o.o. je štajersko podjetje, ki je za produkt TRONpos ANDROID LITE aplikacijo dobilo kar dve nagradi.

Comtron d.o.o. je štajersko podjetje, katero je za svoj produkt TRONpos ANDROID LITE aplikacijo, na nedavnem ocenjevanju v Celju, dobilo kar dve nagradi, za inovativno software rešitev in inovativen način trženja. Gre za dve izmed bolj priznanih nagrad, katerih podeljevanje poteka s strani organizatorja že 52. mednarodnega obrtniškega sejma ter Obrtno-podjetniške zbornice Slovenije.

Davčna blagajna v obliki aplikacije

TRONpos ANDROID LITE je davčna blagajna v obliki aplikacije, ki je na voljo popolnoma brezplačno na GooglePlay-u in je razvita v Sloveniji. Prilagojena je za uporabo na pametnih telefonih in tabličnih računalnikih, ki delujejo na operacijskem sistemu Android. Davčna blagajna je 100 % skladna z davčno zakonodajo Republike Slovenije in jo odlikujejo enostavna uporaba, prilagodljivost in prenosljivost, zaradi česar je primerna za takojšnjo uporabo po namestitvi, tako pri start up-ih kot tudi pri rastočih podjetjih.

»Prejeta nagrada je še ena izmed potrditev, da smo se v podjetju Comtron podali na pravo pot, ko smo leta 2012 začeli z razvojem davčnih blagajn na sistemu Android, ter razvili popolnoma nov koncept davčnih blagajn. S to inovacijo smo prvič v zgodovini našega poslovanja, ponudili TRONpos ANDROID davčno blagajno, ki omogoča do 25 računov mesečno brezplačno, s čimer smo se še bolj prilagodili potrebam naših kupcev, saj aplikacija s svojo enostavnostjo uporabe omogoča, da si jo namestijo tudi najbolj osnovnejši uporabniki Android naprav," pravi Iztok Tili, vodja programske poslovne opreme iz podjetja Comtron.  


Vse nagrade si lahko ogledate tukaj.

Naslednja novica:
Schneider Electric in AVEVA s celovito rešitvijo za hyperscale podatkovne centre na več mestih


Vrni se na prvo stranNovice  |   Triki  |   Igre  |   PR  |   Revija
Izklopi mobilni pogled