Ta spletna stran uporablja piškotke, s čimer se z nadaljnjo uporabo strinjate – podrobnosti hrambe tukaj. Uporabo piškotkov lahko kadarkoli onemogočite. RAZUMEM
Rn logotip Facebook | Twitter | Podcast | Izklopi mobilni pogled


DICE LA, 08.01.2020

Direktor studia Respawn Entertainment prevzel EA-jevo podružnico

apex_legends_2.jpg
Eden ključnih mož uspešnice Apex Legends je zagotovo velika pridobitev za EA-jevo podružnico.

Podjetje DICE za Electronic Arts razvija grafični pogon Frostbite in igre v franšizah Battlefield ter Star Wars: Battlefront. Že pred leti je bila ustanovljena njegova podružnica v Los Angelesu, ki je pod imenom Electronic Arts LA delala na vojaški seriji Medal of Honor, po letu 2013 pa kot DICE LA pomagala pri razvoju Battlefield iger.


Zdaj je EA oznanil, da bo podružnico po novem vodil Vince Zampella, soustanovitelj podjetja Respawn Entertainment, ki se je podpisalo pod uspešnice Apex Legends, Star Wars Jedi: Fallen Order in Titanfall. DICE LA naj bi bil namreč zadolžen za razvoj nove igre, zato je v načrtu tudi preimenovanje podjetja. Zaenkrat pa ni znano za kakšen projekt gre. Se EA morda pripravlja na oživitev nekoč izredno priljubljene franšize Medal of Honor ali na lansiranje popolnoma svežega naslova?

Kakorkoli, Vince Zampella bo še vedno vključen v Respawnove projekte, njegovo sodelovanje z EA-jevo podružnico pa je zagotovo vzpodbudna novica. Navsezadnje je prav njegova ekipa s Star Wars Jedi: Fallen Order končno povrnila nekaj zaupanja igralcev v naslove, ki jih zadnje čase izdaja založniška hiša EA.

Naslednja novica:
Aplikacija #OstaniZdrav za Android predvidoma 19. avgusta, za iOS do konca meseca


Vrni se na prvo stranNovice  |   Triki  |   Igre  |   PR  |   Revija
Izklopi mobilni pogled