Ta spletna stran uporablja piškotke, s čimer se z nadaljnjo uporabo strinjate – podrobnosti hrambe tukaj. Uporabo piškotkov lahko kadarkoli onemogočite. RAZUMEM
Rn logotip Facebook | Twitter | Podcast | Izklopi mobilni pogled


Disintegration, 05.10.2020

Disintegration ukinja večigralsko podporo

disintegration_4.jpg
Disintegration kljub zanimivim idejam ni našel uspeha.

Strelsko-strateški hibrid Disintegration, ki je izšel pred manj kot tremi meseci, bo kmalu ostal brez večigralske komponente, so sporočili iz studiev V1 Interactive in Private Division.


Po medlo sprejeti beta različici je igra zaživela 15. junija na računalnikih in konzolah PlayStation 4 ter Xbox One, vendar kljub nekaterim zanimivim idejam ni našla pravega uspeha. Podatki na strani Steam Charts razkrivajo, da se je v Disintegration ob izidu sočasno nahajalo le do 120 igralcev. Statistika se je nekoliko izboljšala, ko je igra za vikend v juliju postala brezplačna, saj jo je hkrati preizkušalo rekordnih 539 igralcev, a takoj zatem so številke zopet drastično padle.


Medtem ko je trgovina v igri že dočakala svoj bridki konec, bodo ostale komponente spletnega večigralstva odstranjene postopoma do 17. novembra, ko bo podpora za več igralcev v celoti ukinjena. Enoigralsko kampanjo bo seveda možno še naprej igrati nemoteno.


Ustvarjalci so se ob tej priložnosti zahvalili vsem, ki so v tem času igro preizkusili. Zapisali so, da bodo še naprej stremeli k inovacijam, saj so te za videoigričarsko industrijo ključnega pomena.

Če ste Disintegration spregledali in vas zanima, kje se je ambiciozni mešanici prvoosebne streljanke in realno-časovne strategije zalomilo, lahko več preberete v naši recenziji.

Naslednja novica:
Huawei izdal poročilo o napredku na področju trajnosti


Vrni se na prvo stranNovice  |   Triki  |   Igre  |   PR  |   Revija
Izklopi mobilni pogled