Ta spletna stran uporablja piškotke, s čimer se z nadaljnjo uporabo strinjate – podrobnosti hrambe tukaj. Uporabo piškotkov lahko kadarkoli onemogočite. RAZUMEM
Rn logotip Facebook | Twitter | Podcast | Izklopi mobilni pogled


SOF, 07.02.2019

Zgodnje ptice, prijavite se na prvi brezgotovinski SOF!

5_sof.jpg

Mastercard® bo letošnje festivalsko prizorišče preobrazil v območje plačevanja s plačilnimi karticami, udeležencem festivala pa omogočil številne inovativne, adrenalinske, osvežilne in kreativne brezgotovinske ponudbe in doživetja.


Če svojo prijavnino poravnate s kartico Mastercard®, pa vas čaka tudi ugodnejša ponudba, še posebej prijazna zgodnjim pticam, ki bodo na registracijo priletele do 1. marca.


Na veliki oder SOF prihaja transmedijski umetnik Simon Wilkinson

Simon Wilkinson [CiRCA69] je umetnik in kurator, ki deluje na področjih igričarstva oziroma »gaminga«, navidezne resničnosti, umetne inteligence, obogatene resničnosti, elektronske glasbe ter na področju predstavitev v živo in na spletu. Razstavljal je v muzejih kot je Tate Modern, samo v zadnjih treh letih pa s svojimi deli obiskal kar 6 kontinentov in 25 držav.

Cineuropa Magazine je Simona označil kot »eno izmed najbolj vidnih evropskih imen na področju navidezne resničnosti«. Igričarstvo je postalo najpomembnejši in največji kulturni medij na svetu, saj je v tem času že kar 65 % svetovne populacije udeleženo pri tovrstni interakciji, igričarska industrija pa je približno štirikrat večja od kinomatografske. V govoru Pobeg v navidezne svetove bo Simon govoril tudi o tem, kako igričastvo osrečuje posameznika in mu daje občutek izpopolnjenosti ter kako so tovrstne igre dobre za širšo družbo.


Kako se lotiti agilnega marketinga v VUCA svetu?

V svetu, ki ga zaznamujejo nestanovitnost, negotovost, kompleksnost in dvoumnost (na kratko VUCA – volatility, uncertainty, complexity, ambiguity), je agilni pristop v marketingu, ki spodbuja hitro prilagajanje trgu in njegovim zahtevam, še toliko bolj pomemben.


Daniela Bervar Kotolenko je partnerka podjetja CorpoHub in strokovnjakinja za svetovanje podjetjem, ki se želijo redefinirati kot agilni in inovativni vodje na trgu s številnimi izkušnjami s področja organiziranja poslovnih hackatonov, internacionalizacije poslov in poslovnih funkcij ter poslovnega razvoja in mreženja. 
Enej Gradišek je nepogrešljiv član v ekipi podjetja CorpoHub, kjer kot menedžer pospeševanja poslovanja pri napredku pomaga različnim startup-om, ekipam inovativnosti v korporacijah, podjetnikom in študentom.

Daniela in Enej bosta svoje bogate izkušnje združila in predstavila v delavnici Agilni marketing v VUCA svetu, ki bo odstirala nova znanja in veščine vsem, ki si želijo naprednih in uporabnih znanj, še posebej pa tistim, ki delujejo v oglaševanju, kreativcem in marketing managerjem.Naslednja novica:
Java razvijalec (m/ž)


Vrni se na prvo stranNovice  |   Triki  |   Igre  |   PR  |   Revija
Izklopi mobilni pogled