Ta spletna stran uporablja piškotke, s čimer se z nadaljnjo uporabo strinjate – podrobnosti hrambe tukaj. Uporabo piškotkov lahko kadarkoli onemogočite. RAZUMEM
Rn logotip Facebook | Twitter | Podcast | Izklopi mobilni pogled


Dragon Ball Z: Kakarot, 05.02.2020

Dragon Ball Z: Kakarot - poslastica za ljubitelje ikoničnega animeja

dbz_kakarot_1.jpg
Kakarot nudi zajeten nabor igralnih junakov ter njihovih pomočnikov.

Iger po priljubljeni japonski animirani seriji Dragon Ball je resda v izobilju, a le redke so tako zveste originalnemu materialu kot najnovejši Kakarot. Ta seveda sledi dogodkom iz nadaljevanja izvirnega animeja in skozi približno 30-urno enoigralsko kampanjo povzame celotno zgodbo sage Dragon Ball Z, za piko na i pa doda tudi nekaj sveže vsebine.

Pri tem je najbolj dobrodošlo, da ne gre za zgolj še eno klasično pretepačino, temveč pristno akcijsko RPG-jevko, postavljeno v prostran odprt svet. V njem ne manjka raznoraznih nalog, zabavnih stranskih aktivnosti in starih znancev, s katerimi se ljubitelji franšize že lep čas niso srečali.

Vzlic svobodi ter možnostim za temeljito prečesavanje univerzuma Dragon Ball pa v osrčju te tretjeosebne adaptacije vseeno ležijo nepogrešljive bitke, ki jih odlikuje dostopen, a dinamičen borilni sistem, vred z uničljivo okolico in šefovskimi spopadi z ikoničnimi antijunaki serije. Slednjim se po robu postavi širok nabor bojevnikov Z, nad katerimi igralci prevzamejo nadzor, kot so: Goku, Piccolo, Vegeta, Gohan, Future Trunks, Gotenks in drugi.

Razvojna ekipa CyberConnect 2 iz Fukuoke je v sodelovanju z avtorjem franšize, ki se je v osemdesetih letih začela kot manga strip, Akiro Toriyamo, ustvarila zabavno akcijsko izkušnjo, ki bo oboževalce serije prežela z nostalgijo. Nič kaj dosti pa ne bodo prikrajšani tisti, ki si še niso ogledali nadaljevanja izvirnega animeja, saj jih bo zvesta adaptacija dobro seznanila s ključnimi dogodki poglavja Dragon Ball Z.

Dragon Ball Z: Kakarot je na voljo za PC, PlayStation 4 ter Xbox One in ponekod že na samem vrhu najbolj prodajanih iger ta hip.

Naslednja novica:
Prepogljivi elektronski papirji kmalu med nami?


Vrni se na prvo stranNovice  |   Triki  |   Igre  |   PR  |   Revija
Izklopi mobilni pogled