Ta spletna stran uporablja piškotke, s čimer se z nadaljnjo uporabo strinjate – podrobnosti hrambe tukaj. Uporabo piškotkov lahko kadarkoli onemogočite. RAZUMEM
Rn logotip Facebook | Twitter | Podcast | Izklopi mobilni pogled


AEE Selfly, 12.01.2018

Dron za sebke, ki ga lahko spravimo kar v ohišje telefona!

img-0988-1.jpg
Dron AEE Selfly omogoča zajem edinstvenih sebkov, a žal ni poceni!

Sebek oziroma selfie že dolgo časa kraljuje družbenim omrežjem, kajti vsak, ki ima telefon in par sekund časa, lahko posname fotografijo samega sebe, brez posebnih znanj in truda ter jo seveda nemudoma objavi. Zaradi tega vse več uporabnikov s sabo nosi tako imenovane selfie palice in druge pripomočke, ki se prilegajo praktično vsem pametnim mobilnim telefonom na trgu. Ker pa vse selfie palice ne omogočajo zajema dovolj »zanimivih« sebkov, so pri podjetju AEE pripravili leteči dron za sebke, ki je tako kompakten, da ga lahko spravimo v ohišje velikosti zaščitnega ohišja za pametni mobilni telefon.

Čeprav je dron Selfly podjetja AEE nadvse kompakten, lahko z njim zajemamo zelo kakovostne fotografije in celo videoposnetke v ločljivosti 1.920 x 1.080 slikovnih točk s povprečno frekvenco 60 sličic na sekundo. Z novincem lahko zajamemo fotografije z razdalje do dobrih 13 metrov. To bo nedvomno dovolj za izdelavo edinstvenega sebka ali videoposnetka, ki bo povzročil zavist pri naših prijateljih ali znancih.

Dron AEE Selfly seveda ne bo poceni. Zanj bo namreč v Združenih državah Amerike v prosti prodaji treba odšteti preračunanih 110 evrov. Poleg tega bo treba primakniti še dodatnih preračunanih 25 evrov za polnilno postajo, ki nam bo seveda močno poenostavila polnjenje najbolj kompaktnega drona za sebke doslej.

Naslednja novica:
Samsung Galaxy A8s: Evolucija je končno tu!


Vrni se na prvo stranNovice  |   Triki  |   Igre  |   PR  |   Revija
Izklopi mobilni pogled