Ta spletna stran uporablja piškotke, s čimer se z nadaljnjo uporabo strinjate – podrobnosti hrambe tukaj. Uporabo piškotkov lahko kadarkoli onemogočite. RAZUMEM
Rn logotip Facebook | Twitter | Podcast | Izklopi mobilni pogled


TCL 20 SE, TCL 20 5G, 14.01.2021

Dva odlična telefona TCL za evropski trg!

tcl_20_5g_pr_images_02.0.jpg
Pametna telefona TCL 20 5G in 20 SE za malo denarja ponujata veliko!

Čeprav na področju pametne mobilne telefonije prevladuje izjemna konkurenca na računa poceni kitajskih telefonov, je na to področje nedavno vstopilo tudi podjetje TCL. Njihov najbolj zanimiv telefon pa je nedvomno TCL 10 5G, saj ponuja odlično razmerje med kakovostjo in ceno. Poleg tega naprava maloprodajne vrednosti zgolj 299 evrov ponuja tudi podporo za mobilno omrežje 5G.

Osnovo novosti predstavlja mobilni procesor Snapdragon 765G, saj zagotavlja podporo za mobilno omrežje 5G. Preostala strojna oprema seveda prav tako ni od muh. Ta namreč obsega zaslon Full HD+ Dotch s kar 16,6-centimetrsko oziroma 6,53-palčno diagonalo, šest gigabajtov sistemskega pomnilnika in 128 gigabajtov prostora za shranjevanje podatkov. Slednjega lahko po potrebi razširimo s pomočjo pomnilniške kartice microSD, in sicer do kapacitete enega terabajta. Dolgo avtonomijo delovanja pametnemu mobilnemu telefonu TCL 10 5G zagotavlja baterija kapacitete 4.500 miliamper ur s tehnologijo hitrega polnjenja. Na voljo so še štirje fotoaparati, pri čemer ločljivost glavnega fotoaparata znaša kar 64 milijonov slikovnih točk.

Za manj zahtevne evropske uporabnike storitev mobilne telefonije pa bo na voljo model TCL 20 SE. Ta sicer ne bo razpolagal s podporo za hitra mobilna omrežja 5G, a bo na voljo z večjo baterijo kapacitete kar 5.000 miliamper ur ter dvojim zvočniškim sistemom. Ta bo ponujal še zaslon s 17,3-centimetrsko oziroma 6,82-palčno diagonalo in ločljivostjo 720 x 1.640 slikovnih točk, štiri digitalne fotoaparate, obratno polnjenje ter bralnik prstnih odtisov, na vgrajenem pomnilniku pa bo nameščen mobilni operacijski sistem Android 11. Novost bo relativno poceni, saj bi za nakup pametnega mobilnega telefona TCL 20 SE v Evropi treba odšteti zgolj 149 evrov.

Naslednja novica:
Spremljanje kritičnih sprememb na Windows File strežnikih


Vrni se na prvo stranNovice  |   Triki  |   Igre  |   PR  |   Revija
Izklopi mobilni pogled