Ta spletna stran uporablja piškotke, s čimer se z nadaljnjo uporabo strinjate – podrobnosti hrambe tukaj. Uporabo piškotkov lahko kadarkoli onemogočite. RAZUMEM
Rn logotip Facebook | Twitter | Podcast | Izklopi mobilni pogled


EasyJet ARKit 2, 10.02.2019

EasyJet z aplikacijo, ki vam bo pomagala izmeriti kovček

easyjet_app_bagaglio_mano_600.jpg
Mejenje dimenzij kovčkov za na letalo še nikoli ni bilo preprostejše.

Vsi, ki veliko potujemo samo z ročno prtljago, smo pogosto v skrbeh, ali bo naš kovček šel v »ogrodje«, s katerim letalske družbe preverjajo velikost. Potovalni kovčki namreč ne smejo presegati točno določenih dimenzij. Če so preveliki, jih ne smemo vzeti s seboj na letalo oziroma moramo zanj doplačati kar nekaj denarja. Ker pa je merjenje kovčkov za mnoge potnike vse prej kot enostavna naloga, so pri britanskem letalskem prevozniku easyJet pripravili nadvse zanimivi aplikacijo.

 

Najnovejša različica mobilne aplikacije easyJet za pametne mobilne telefone in tablične računalnike Apple je namreč opremljena z navidezno resničnostjo, ki uporabniku omogoča, da velikost kovčka izmeri kar na zaslonu mobilne naprave. Tu se uporabniku v navideznem prostoru s pomočjo tehnologije ARKit 2 namreč prikaže navidezen kovček, ki ima seveda prave dimenzije. Na ta način bo uporabnik takoj vedel, ali njegov kabinski kovček ustreza omejitvam letalske družbe easyJet.

 

Kot že omenjeno je nova možnost na voljo uporabnikom pametnih mobilnih telefonov in tabličnih računalnikov Android, ki imajo nameščeno najnovejšo različico mobilne aplikacije podjetja easyJet. Ta je seveda na voljo za prenos na Applovem portalu App Store in sicer na spletni povezavi https://itunes.apple.com/us/app/easyjet-travel-app/id483568103?mt=8.

Naslednja novica:
Zakaj se moj telefon še vedno tako hitro prazni?


Vrni se na prvo stranNovice  |   Triki  |   Igre  |   PR  |   Revija
Izklopi mobilni pogled