Ta spletna stran uporablja piškotke, s čimer se z nadaljnjo uporabo strinjate – podrobnosti hrambe tukaj. Uporabo piškotkov lahko kadarkoli onemogočite. RAZUMEM
Rn logotip Facebook | Twitter | Podcast | Izklopi mobilni pogled


Epson, 11.02.2018

Epson predstavil prvi 4K 3LCD laserski instalacijski projektor in kompakten projektor z ločljivostjo WUXGA

8_epson.jpg

Epson je predstavil dva nova 3LCD laserska instalacijska projektorja, vključno z EB-L12000Q, Epsonovim prvim modelom v priljubljenem segmentu kompaktnih instalacijskih projektorjev s svetilnostjo 20.000 lumnov, ki sliko prikazuje v ločljivosti WUXGA. Projektorja tako še razširjata nabor Epsonovih modelov, namenjenih profesionalni izposoji ali fiksni namestitvi v prireditvenih prostorih, festivalih, atrakcijah z veliko obiskovalci, avditorijih, sejmih ali nakupovalnih središčih, s pridom pa ju lahko uporabijo tudi poslovna okolja in izobraževalne ustanove.

Projektorja EB-L12000Q in EB-L2000U si delita enako lahko in kompaktno ohišje, ki je zasnovano tako, da ju je enostavno namestiti v obstoječe okolje. Oba modela sta združljiva z Epsonovimi 4K-lečami, ki jih uporablja družina projektorjev EB-L1000, zato vpeljava ločljivosti slike 4K v projekcijo ne zahteva več drage zamenjave leč. Oba projektorja podpirata projiciranje slike v tehnologiji HDR.

Namestitve ne olajša le kompaktno ohišje, temveč tudi zasnova, ki projektorjema omogoča, da sta nameščena v poljubni položaj od koder projicirata sliko pod katerim koli kotom, vključno s portretom. Vgrajena kamera omogoča upravljanje in diagnosticiranje na daljavo, v navezi z novo programsko opremo Epson Professional Projector Tool pa omogoča hitro namestitev več projektorjev in uporabnikom omogoča projiciranje z naprednimi tehnikami, kot sta spajanje robov in preslikava projekcij. Dodatno pa prilagodljiva plošča z vmesniki zagotavlja večjo prilagodljivosti in pripravljenost na prihodnost, saj podpira tudi še neobjavljene vmesnike in standarde prenosa.

Zahvaljujoč zatesnjeni zasnovi in trpežni tehnologiji rabe anorganskih fosforjevih koles, novi projektorji zagotavljajo izdatno prilagodljivost in zanesljivost delovanja. Uporabniki jih brez skrbi namestijo tudi na najbolj težko dostopna področja, saj ne zahtevajo menjave žarnice, Epson pa zanje jamči pet let oziroma 20.000 delovnih ur.

Daniel Rose, produktni vodja v Epson Europe, je povedal: “Vstop v svet ločljivosti 4K je velik korak za Epson, zato smo želeli stvari narediti prav. Prepričan sem, da nam je z modelom EB-L12000Q uspelo, saj ne nudi le izjemne ločljivosti slike, temveč ogromno funkcij, ki so jih zahtevali izposojevalci in kupci instalacijskih projektorjev, kot so združljivost leč in izmenljive plošče z vmesniki. Projektor EB-L20000U je za nas prav tako pomemben, saj je naš prvi model v zelo konkurenčnem segmentu kompaktnih modelov s svetilnostjo 20.000 lumnov in ločljivostjo WUXGA – vrsto funkcij si deli s svojim »4K bratom« in je prav tako enostaven za namestitev v obstoječe instalacije.”Vrni se na prvo stranNovice  |   Triki  |   Igre  |   PR  |   Revija
Izklopi mobilni pogled