Ta spletna stran uporablja piškotke, s čimer se z nadaljnjo uporabo strinjate – podrobnosti hrambe tukaj. Uporabo piškotkov lahko kadarkoli onemogočite. RAZUMEM
Rn logotip Facebook | Twitter | Podcast | Izklopi mobilni pogled


Epson, 08.09.2017

Epson predstavlja nov vsestranski tiskalnik nalepk

12_epson1.jpg

Epson predstavlja nov tisklanik krajših nalepk SurePress L-4533 Series, ki zamenjuje model L-4033. Novi tiskalnik premore vrsto izboljšanih lastnosti, vključno z izboljšano produktivnostjo, zanesljivostjo delovanja in zahteva manj vzdrževanja.

Tiskalniki iz družine SurePress L-4533 Series so namenjeni manjšim in srednje velikim poslovnim okoljem, ki potrebujejo digitalno tiskanje nalepk, po njih pa bodo posegali tudi ponudniki storitev tiskanja, ki ponudbo storitev širijo na področji pakiranja in označevanja. Novi tiskalniki omogočajo enostavno namestitev in zmorejo natisniti več manjših do srednje velikih sarž nalepk na najrazličnejše podlage, s čimer podjetjem omogočajo hitro povračilo naložbe in realizacijo zahtevkov po naročilu.

Družina tiskalnikov L-4533 Series prinaša višjo kakovost tiska in višje hitrosti tiskanja, saj podatke obdela hitreje. Tiskanje je visoko avtomatizirano, enostavno za uporabo, tiskalnik pa zahteva minimalno vzdrževanja.

Trish Jones, produktna vodja v Epson Europe, je dejala: “Že od predstavitve prejšnjega modela tiskalnika SurePress smo se s strankami pogovarjali, kako bi po njihovem mnenju naše tiskalnike še izboljšali. L-4533 Series uresničuje nekaj idej strank ter prinaša vrsto želenih izboljšav. Epsonova tiskalniška tehnologija je poskrbela za nov tiskalnik nalepk, ki je hitrejši, nudi višjo kakovost tiska in je še bolj vsestranski, primeren za najrazličnejše naloge.”

Tiskalnik L-4533 Series uporablja črnila SurePress AQ z dodatnima zeleno in oranžno barvo, s katerima lahko odtisne zelo široko paleto barv. Tiskalniku lahko uporabnik doda tudi črnilo bele barve in tako razširi nabor potencialnih aplikacij. Črnila AQ so izdelana na vodni osnovi, zato tiskalnik ne potrebuje kemikalij, plošč ter filma, posledično pa je celoten proces tiskanja nalepk prijaznejši do okolja.

Tiskalnik SurePress L-4533 Series je naprodaj od septembra 2017 dalje.

Ključne lastnosti:

Naslednja novica:
Preverite, kako se je na preizkusu obnesla nova tipkovnica prenosnika Apple MacBook Pro!


Vrni se na prvo stranNovice  |   Triki  |   Igre  |   PR  |   Revija
Izklopi mobilni pogled