Ta spletna stran uporablja piškotke, s čimer se z nadaljnjo uporabo strinjate – podrobnosti hrambe tukaj. Uporabo piškotkov lahko kadarkoli onemogočite. RAZUMEM
Rn logotip Facebook | Twitter | Podcast | Izklopi mobilni pogled


Epson, 14.02.2018

Epson z novim projektorjem ločljivosti WXGA in svetilnosti 2000 lumnov cilja na trgovine, galerije in muzeje

9_epson.jpg

Epson predstavlja LightScene EV-100, novo družino projektorjev, ki širijo prisotnost podjetja tudi na področji označevanja in razsvetljave. Z elegantno, nizko-hrupno zasnovo je kot ustvarjen za delovanje v ozadju, pri čemer s svetilnostjo 2.000 lumnov EV-100, ki je na voljo v beli ali črni barvi, lahko deluje bodisi kot projektor bodisi kot reflektor in pozornost usmeri na projicirano vsebino.

Neizrazna oblika projektorja LightScene EV-100 ga naredi idealnega za izrazito vizualna okolja, kot so maloprodajni razstavni prostori, izložbe trgovin, predstavitev muzejskih eksponatov ter galerijske dogodke, kjer je minimalen vizualni nered ključnega pomena. Projektor se lahko uporablja za prikazovanje informacij, predvajanje videoposnetkov, projiciranje premikajočih se vzorcev ali slik na majhne predmete.

Leon Mclean, produktni vodja v Epson Europe, je povedal: “LightScene EV-100 je Epsonov korak na povsem novo področje in odlično dopolnjuje našo ponudbo laserskih predstavitvenih projektorjev. Zelo sem navdušen nad obliko, ki je hkrati stilska in vizualno nevsiljiva, zmogljivosti, prilagodljivost in zanesljivost delovanja pa nikoli niso bile kompromis.”

Epsonova prilagodljiva laserska tehnologija projektorju EV-100 omogoča obilo različnih možnosti montaže – projektor sliko projicira po katerim koli kotom, lahko je nameščen pod strop, na tla ali pa na osvetlitveni rolo¹, pri čemer namestitev ne zahteva strokovne pomoči. Projektor lahko projicira tudi portretno sliko, več projektorjev skupaj pa zna združiti rob slike in postreči z res veliko projekcijo.

LightScene EV-100 ima priloženo programsko opremo Epson Projector Content Manager, ki uporabniku omogoča nalaganje več seznamov predvajanja vsebin na pomnilniško kartico SD in upravljanje preko daljinskega upravljalnika brez povezave na računalnik. Programska oprema omogoča dodajanje prekrivnih grafičnih učinkov v obliki različnih barv ter filtrov, ki omogočajo tudi nepravilne oblike podob ter ustvarjanje in urejanje seznamov predvajanja, urnikov in filtrov po meri.

Kot je pri vseh Epsonovih laserskih projektorjih že v navadi, tudi EV-100 deluje zelo zanesljivo in omogoča rabo po pristopu »namesti in pozabi«. Zatesnjeno ohišje projektorja, ki ne rabi zračnega filtra, je odporno na prah, za zanesljivo delovanje pa jamči proizvajalčeva garancija 20.000 delovnih ur in 5 let splošne garancije.

Naslednja novica:
Lexmark ostaja vodilni ponudnik upravljanih storitev tiskanja in dokumentnih storitev


Vrni se na prvo stranNovice  |   Triki  |   Igre  |   PR  |   Revija
Izklopi mobilni pogled