Ta spletna stran uporablja piškotke, s čimer se z nadaljnjo uporabo strinjate – podrobnosti hrambe tukaj. Uporabo piškotkov lahko kadarkoli onemogočite. RAZUMEM
Rn logotip Facebook | Twitter | Podcast | Izklopi mobilni pogled


Poslovna raven zaščite za mobilne uporabnike, 21.05.2020

ESET Endpoint Protection prepričal vodilnega ponudnika dokumentnih sistemov

genis_eset_2_3.jpg
ESET Endpoint Protection z dvofaktorsko avtentikacijo je potrjena rešitev za podjetja, ki želijo zagotoviti visoko varnost uporabe mobilnih poslovnih aplikacij in oddaljenega dela.

Digitalno poslovanje zahteva najvišjo stopnjo varnosti, ob čim manjši obremenitvi IT-osebja.

Podjetje Genis je eden vodilnih proizvajalcev informacijskih rešitev za digitalno poslovanje v TOP 500 podjetjih. Njegove rešitve na različnih tehnoloških platformah (Microsoft, Java, HCL) uvajajo podjetja in mednarodne poslovne skupine iz avtomobilske industrije, turizma, finančnih storitev, rudarstva, gradbene tehnologije in projektive ter javna uprava. Genis je tudi distributer tehnologij HCL ter zastopnik za storitve HCL v oblaku ThreeThirds.

 

Genisov osrednji produkt za podjetja je procesni dokumentni sistem e-GenDoc, ki prek rešitve m-GenDoc omogoča mobilno izvajanje postopkov v dokumentnem sistemu. »Prvi izziv je bilo povečanje zaščite za uporabnike mobilnega dokumentnega sistema m-GenDoc z uporabo dvo-faktorske avtentikacije. Poleg tega smo se interno odločili za dvig varnosti pri oddaljenih dostopih do poslovnega omrežja,« je razložil Grega Perko, vodja sistemske administracije v podjetju Genis. Testno obdobje je po spletu okoliščin sovpadlo z razglasitvijo pandemije Covid-19, kar je predstavljalo še dodaten vzgib za dvig varnosti.

.........................................................................................................................................................

Preizkusite poslovno raven zaščite

O prednostih ESET Endpoint Protection se lahko prepričate brezplačno in takoj. V do 3-mesečnem preizkusnem obdobju vam je na voljo tudi Sispletova uradna tehnična podpora. Pokličite nas na telefonsko številko 01 428 94 66 ali nam pošljite e-pošto na: prodaja@sisplet.com.

.........................................................................................................................................................

 

Celovitost rešitve in učinkovito upravljanje

Za zagotavljanje varnega mobilnega dela so najprej pregledali potencialne ponudnike dvofaktorske avtentikacije. Pri internem projektu pa so se odločili za pregled in konsolidacijo varnostnih rešitev različnih ponudnikov, ki so jih uporabljali dotlej. »Zaradi poenotenja smo pričeli s testiranjem ESET Endpoint Protection. Po začetnem in pričakovanem privajanju na novo rešitev je sistemska ekipa hitro ugotovila, da je nova rešitev preglednejša in enostavnejša kot prejšnje. Prav tako se je Endpoint Protection izkazal za stabilnejšega in hitrejšega,« je povedal Perko.

 

V Genisu so kot glavne koristi nove varnostne platforme izpostavili celovitost rešitev za njihove potrebe, saj prejšnja ni vključevala dvofaktorske avtentikacije. Za Genisovo sistemsko ekipo, ki skrbi za podporo uporabnikom v podjetju, hkrati pa izvaja tudi storitve za uporabnike Genisovih rešitev, so ključne prednosti še enotna namestitev, hitrejše delovanje, preglednejši vmesnik ter časovno učinkovitejše skrbništvo.

Naslednja novica:
Pozor. Netflix bo samodejno ukinil neaktivne račune!


Vrni se na prvo stranNovice  |   Triki  |   Igre  |   PR  |   Revija
Izklopi mobilni pogled