Ta spletna stran uporablja piškotke, s čimer se z nadaljnjo uporabo strinjate – podrobnosti hrambe tukaj. Uporabo piškotkov lahko kadarkoli onemogočite. RAZUMEM
Rn logotip Facebook | Twitter | Podcast | Izklopi mobilni pogled


ESET Mobile Security, 16.10.2020

ESET Mobile Security prepoznan za najboljšo mobilno varnostno rešitev

eset_av_test.jpg

Vodilni evropski ponudnik kibernetskih varnostnih rešitev ESET je z mobilno kibernetsko varnostno rešitvijo ESET Mobile Security na nedavnem preizkusu organizacije AV-TEST za najboljšo proti virusno programsko opremo za Android dosegel najboljšo oceno.

AV-TEST je vodilna neodvisna organizacija za preizkušanje proti virusnih programov, ki uporablja eno največjih zbirk digitalnih zlonamernih vzorcev na svetu. S to zbirko ustvarja realno okolje za izjemno natančno testiranje kibernetskih varnostnih rešitev. Strokovnjaki organizacije AV-TEST so na omenjenem preizkusu ocenili 17 mobilnih varnostnih aplikacij za naprave z operacijskim sistemom Android, pri čemer so v vseh primerih testirali najnovejše različice s privzetimi nastavitvami. Osredotočili so se na učinkovitost zaznavanja zlonamernih programov, uporabnost, zmogljivost in sposobnost prepoznavanja lažno-pozitivnih primerov. Mobilna protivirusna zaščita ESET Mobile Security je dosegla najboljše rezultate na vseh posameznih testih, in to z najvišjo možno oceno 6.0/6.0 za zaščito, zmogljivost in uporabnost.

»Dosežek na najzahtevnejšem preizkusu mobilnih protivirusnih programov potrjuje ESET-ovo predanost strankam in hkrati zavezo, da bomo vedno našli najboljše rešitve pri IT-varnosti. Telefoni so v središču naših digitalnih življenj in nujno je, da so uporabniki ter njihovi osebni in službeni podatki zaščiteni," je izpostavila Petra Veber, direktorica operacij v podjetju Si splet (ESET Slovenija).

Med ključnimi prednostmi mobilne varnostne aplikacije ESET Mobile Security, ki so jih izpostavili v AV-TEST so:

Preizkuševalci so pri mobilni varnostni aplikaciji ESET Mobile Security pohvalili tudi dejstvo, da uporaba ne vpliva na porabo baterije in ne upočasnjuje delovanja naprave.

Več informacij o ESET Mobile Security: www.eset.com/int/home/mobile-security-android/ 

Naslednja novica:
Imate podjetje in vas zanima, kako bi zavarovali svojo digitalno infrastrukturo?


Vrni se na prvo stranNovice  |   Triki  |   Igre  |   PR  |   Revija
Izklopi mobilni pogled