Ta spletna stran uporablja piškotke, s čimer se z nadaljnjo uporabo strinjate – podrobnosti hrambe tukaj. Uporabo piškotkov lahko kadarkoli onemogočite. RAZUMEM
Rn logotip Facebook | Twitter | Podcast | Izklopi mobilni pogled


Hobbi, 14.02.2020

Facebook predstavil novo aplikacijo Hobbi

screenshot2020-02-14at07.47.25.jpg

Po mnenju piscev novičarskega portala The Information je aplikacija Hobbi videti zelo podobna Pinterestu. Gre za aplikacijo, prek katere uporabniki delijo fotografije ustvarjalnih udejstvovanj, najsi bo to kuhanje, peka, umetnost, ročna dela, fitnes ali izdelki za dom.

Z aplikacijo, ki so jo namenili vsem ljubiteljem prostočasnih dejavnosti, želijo uporabnikom zagotoviti možnost urejanja fotografij in stopenj njihovega ustvarjanja. Trenutno ni namenjena deljenju vsebin na drugih družbenih omrežjih, omogoča pa izdelavo video posnetkov že končanih projektov.

Avtorji aplikacije so del Facebookove skupine za izdelavo testnih storitev elektronske narave, ki so jo ustanovili poleti 2019. Doslej so ustvarili aplikacijo Whale, s katero lahko uporabniki ustvarijo spletne meme, družbeno omrežje Bumb in Aux, aplikacijo za DJ-je. Nobena od njih se ne more pohvaliti s pretiranim uspehom.

Aplikacijo Hobbi so prvič predstavili v Kolumbiji, Belgiji, Španiji in Ukrajini, na ameriških telefonih pa je v trgovini za aplikacije na voljo šele nekaj dni. Pri nas za zdaj še ni na voljo. Deluje le na napravah iPhone, iPad in iPod touch na iOS 11 ali več.

Kdaj, če sploh, bo aplikacija na voljo v samem jedru storitve Facebook, še ni znano, so pa pri tem družbenem gigantu priznali, da tudi sicer pričakujejo več težav pri uvajanju vseh novih aplikacij. Posamezno aplikacijo so pripravljeni takoj ukiniti, če se ne bo izkazala kot zanimiva in uspešna.

Naslednja novica:
Huawei Sloveniji obljublja varno rabo tehnologije 5G


Vrni se na prvo stranNovice  |   Triki  |   Igre  |   PR  |   Revija
Izklopi mobilni pogled