Ta spletna stran uporablja piškotke, s čimer se z nadaljnjo uporabo strinjate – podrobnosti hrambe tukaj. Uporabo piškotkov lahko kadarkoli onemogočite. RAZUMEM
Rn logotip Facebook | Twitter | Podcast | Izklopi mobilni pogled


Samsung ISOCELL GN1, 21.05.2020

S pametnimi slikovnimi tipali še boljše fotografije

isocellgn1_720.jpg

Pametni telefoni in družbena omrežja so dvignili fotografijo na novo raven, saj so omogočili vsem posneti kakovostno fotografijo in jo deliti z milijoni uporabnikov. Kmalu pa bodo postali še boljši, saj je podjetje Samsung najavilo prihod pametnega slikovnega tipala ISOCELL GN1. Novost se baha z ločljivostjo 50 milijonov slikovnih točk ter napredno umetno inteligenco, ki bo poskrbela za to, da bodo fotografije vedno videti odlično - tudi v najtežjih pogojih.

 

Slikovno tipalo ISOCELL GN1 podjetja Samsung je opremljeno še s tehnologijo Tetracell, ki bo poskrbela za odličen zajem tudi v primeru zelo slabe osvetljenosti oziroma v nočnem času. Višja kakovost bo dosežena tudi s tehnologijo za združitev 4 točk v eno, česar bodo seveda veseli vsi, ki za zajem fotografiji bolj kot ne uporabljajo zgolj pametni mobilni telefon. Tu bomo seveda našli tudi sistem za elektronsko stabilizacijo slike (EIS), ki se zanaša na giroskop ter tehnologiji Smart ISO in HDR. Omenjeno slikovno tipalo bo omogočalo še zajem videoposnetkov v ločljivosti do 8K s povprečno frekvenco 30 sličic na sekundo.

 

Slikovno tipalo Samsung ISOCELL GN1 bo zašlo v množično prodajo konec meseca maja. To v praksi pomeni, da bodo prvi pametni mobilni telefoni, opremljeni z njim, na voljo proti koncu letošnjega leta. Sprva bo šlo za pametne mobilne telefone višjega cenovnega razreda, nekoliko kasneje pa se jim bodo pridružili še pametni mobilni telefoni srednjega cenovnega razreda.

Naslednja novica:
Kako pravilno uporabljati Messenger Rooms?


Vrni se na prvo stranNovice  |   Triki  |   Igre  |   PR  |   Revija
Izklopi mobilni pogled