Ta spletna stran uporablja piškotke, s čimer se z nadaljnjo uporabo strinjate – podrobnosti hrambe tukaj. Uporabo piškotkov lahko kadarkoli onemogočite. RAZUMEM
Rn logotip Facebook | Twitter | Podcast | Izklopi mobilni pogled


Pipo W11, 17.10.2020

Hibridni Pipo W11 cenejši od tablice Surface Go 2

pipo-w11-600x600.jpg
Tablični računalnik Pipo W11 za malo denarja ponuja veliko!

Podjetje Microsoft je maja letos predstavil drugo generacijo cenejše različice tabličnega računalnika Surface, s katerim naj bi se zoperstavili tako Applovemu tabličnemu računalniku iPad kot cenejšim kitajskim izdelkom. V evropskem prostoru bomo za preračunanih 470 evrov prejeli tablični računalnik Surface Go 2, ki bo opremljen z Intelovim procesorjem Gold Processor 4425Y (šibkejša različica), štirimi gigabajti sistemskega pomnilnika in vgrajenim pomnilnikom s 64 gigabajti prostora za shranjevanje podatkov. To pomeni, da je ta namenjen manj zahtevnim porabnikom, študentom in tistim, ki veliko potujejo.

 

Kot vse kaže pa je tablični računalnik Surface Go 2 končno dobil dostojnega konkurenta, ki je za kar polovico cenejši. Tu govorimo o tabličnem računalniku Pipo W11, ki ga je mogoče kupiti že za preračunanih 234 evrov. Kljub nizki ceni novost ni od muh, saj je opremljena s štirijedrnim Intelovim procesorjem Intel Gemini Lake N4100, štirimi gigabajti sistemskega pomnilnika LPDDR4 in vgrajenim pomnilnikom s 64 gigabajti prostora za shranjevanje podatkov ter pogonom Solid State kapacitete 180 gigabajtov. Tu najdemo še kakovostni zaslon z 29,5-centimetrsko oziroma 11,6-palčno diagonalo visoke ločljivosti.

 

Dolgo avtonomijo delovanja prenosnemu računalniku Pipo W11 zagotavlja baterija zmogljivosti 8.000 miliamper ur, za spletne konference pa je na voljo spletna kamera ločljivosti pet milijonov slikovnih točk. Tablica meri vsega 290,4 x 179,3 x 9,0 milimetrov in tehta 800 gramov. Piko na i pa daje še bogata paleta priključkov in praktična magnetna tipkovnica.

Naslednja novica:
Huawei P smart 2021: Najboljši žepu prijazen pametni telefon


Vrni se na prvo stranNovice  |   Triki  |   Igre  |   PR  |   Revija
Izklopi mobilni pogled