Ta spletna stran uporablja piškotke, s čimer se z nadaljnjo uporabo strinjate – podrobnosti hrambe tukaj. Uporabo piškotkov lahko kadarkoli onemogočite. RAZUMEM
Rn logotip Facebook | Twitter | Podcast | Izklopi mobilni pogled


REAM d.o.o. , 14.02.2020

Hišni sejem REAM d.o.o. - klimatske naprave in toplotne črpalke Mitsubishi Electric

ream2.jpg

Tradicionalni Hišni sejem podjetja REAM d.o.o. bo v razstavnih prostorih na Špruhi 19, OIC Trzin od 3. - 6. marca 2020 med 10.00 - 18.00.

Kot vsako leto, tudi letos sejem pripravljajo za vse tiste, ki razmišljate o nakupu klimatske naprave, toplotne črpalke ali pa prezračevalnega sistema. Zavedajo se namreč, da so to dolgoročne investicije, ki jih je potrebno opraviti z nekaj razmisleka. Individualna svetovanja vam omogočajo, da v podjetju spoznajo vas in vašo hišo ter tako skupaj poiščete najboljšo rešitev, ki vam bo v prihodnosti prinesla veliko zadovoljstva pri uporabi ter vam prihranila čas in denar.

Zato imajo v svojem prodajnem programu le najboljše naprave, za katere so prepričani, da bodo dosegle vsa pričakovanja. Na razstavnem prostoru si lahko ogledate naprave proizvajalcev:

Mitsubishi Electric

Kaysun

Ste arhitekt, projektant ali monter?

Naš hišni sejem je priložnost tudi za vas. Z veseljem namreč sodelujemo z vami, kadar načrtujete zgradbe in si želite vanje vključiti sisteme, ki jih zastopamo na slovenskem trgu. Pogovorimo se lahko o vaših vizijah in vam pomagamo izbrati sistem, ki se bo vanje odlično vklopil. Verjamemo, da lahko s takim sodelovanjem pridemo do najboljših rezultatov, ki prinašajo zadovoljstvo nam, vam in vsem našim strankam. Pripeljite tudi svoje kupce, da si lahko ogledajo ponudbo Mitsubishi Electric in Kaysun ter dobijo informacije o produktih Climavenete.

www.ream.si

Tel. št. 080 98 98

Naslednja novica:
Toshiba prenehala s proizvodnjo prenosnih računalnikov


Vrni se na prvo stranNovice  |   Triki  |   Igre  |   PR  |   Revija
Izklopi mobilni pogled