Ta spletna stran uporablja piškotke, s čimer se z nadaljnjo uporabo strinjate – podrobnosti hrambe tukaj. Uporabo piškotkov lahko kadarkoli onemogočite. RAZUMEM
Rn logotip Facebook | Twitter | Podcast | Izklopi mobilni pogled


Honor 10, 16.05.2018

Honor je predstavil svoj novi zmogljiv paradni telefon

honor10_1.jpg

Honor je včeraj v Londonu predstavil svoj paradni pametni telefon Honor 10. Predstavitev je obudila koncept "Beauty in AI" (lepota v UI) in uporabnikom pametnih telefonov razkrivala dve pionirski, inovativni tehnologiji.

Prva je napredna tehnologija AI 2.0, ki se uporablja predvsem za fotoaparat z dvosmernim objektivom pametnega telefona. Druga je CMF (Color, Manufacturing, Finish) zasnova Honor 10, kjer je hrbtna stran pokrita s 3D-steklom z nano prevleko - optičnim nanosom, ki je sestavljen iz 15 plasti svetlečih barv. Honor 10 je na voljo od 15. maja na izbranih trgih, vključno z Veliko Britanijo, Francijo, Nemčijo, Italijo in Španijo, pri čemer sledijo tudi drugi trgi, od 449 evrov dalje. V Sloveniji bo na voljo od sredine junija.

Po besedah ​​predsednika družbe Honor Georgea Zhaoa, je bila pred letom 2016 večina telefonov na voljo v samo treh barvah: črni, beli in zlati. Honor je leta 2016 predstavil barvo Phantom Blue, barvo Phantom Grey leta 2017, zdaj pa odlično bravo Auroro, ki predstavlja pravi prodor v oblikovanju pametnih telefonov.

"Verjamemo, da je recept za uspeh preprost - dati potrošnikom res dober izdelek! Za to v Honorju trdo delamo vsak dan. Vendar pa se ne ukvarjamo samo z ustvarjanjem dobrih izdelkov. Z mladimi po vsem svetu želimo soustvarjati nov življenjski slog. Poslušamo jih, z njimi izmenjujemo in razvijamo ideje. Mladi so naš navdih," je povedal George Zhao, predsednik družbe Honor. 


Ključne značilnosti Honor 10

Honor 10 24MP + 16MP  - AI fotoaparat z dvojno lečo je bil razvit za procesor, ki ga podpira - NPU procesor v čipu Kirin 970, kar pomeni, da v realnem času prepozna 500+ scenarijev v 22 kategorijah. Ta lahko natančno prepozna obrise različnih okoliških predmetov, kot so nebo, rastline, ljudje ali celo slap ter takoj prepozna njihove lokacije.

To funkcijo podpira prva tehnologija v panogi - Semantic Image Segmentation, ki pametnemu telefonu Honor 10 omogoča identifikacijo več predmetov v eni sami sliki. ITe funkcije Honor 10 omogočajo aplikacijo parametrov specifičnih za posamezno sceno za vsako posamezno fotografijo v realnem času, pri čemer je vsaka fotografija, ki jo posnamete z enim samim klikom, profesionalna.

Ne le, da je zadnja kamera podprta s tehnologijo AI 2.0, ampak je "pametna" tudi sprednja kamera s 24 milijonov pik. Podpira 3D prepoznavanje obrazov, optimizira prikaz podrobnosti obraza in zazna več kot sto obraznih točk na točnost na ravni pikslov. Sprednja kamera Honor 10 podpira tudi učinek studijske razsvetljave z vrsto svetlobnih pogojev. 

Avantgardna zasnova

Postopek, ki je bil potreben za doseganje minimalnega finiša na Honor 10, ni bil enostaven, ter predstavlja rezultat najzahtevnejših industrijskih tehnik in prefinjenih inženirskih procesov, ki so zahtevali izredno natančnostin prefinjenost. Stekleni dizajn Honor 10 je izdelan s 15 plasti 3D stekla na hrbtni strani, ta dizajn pa razkriva barvno sijaj iz vsakega možnega kota, tako v naravni luči kot tudi v senci.


Mogočna strojna oprema

Honor 10 vključuje tudi prvi industrijski ultrazvočni senzor za zaznavanje prstnih odtisov pod steklom, in 5,84-palčni zaslon FullView FHD + z zaslonom brez okvirja 19: 9 in 86 % razmerjem med prikazom. Honor 10 poganja neodvisno vgrajeni procesor NPU, družbo pa mu delajo še 4 GB RAM-a in 64 oziroma 128 GB vgrajenega spomina  za shranjevanje vseh vznemirljivih trenutkov, zabeleženih v galerijah, aplikacijah in datotekah. Honor 10 je na voljo z super hitrim polnilcev 5V / 4.5A s 3,400 mAh baterijo, ki lahko napolni 50 % kapacitete baterije v 25 minutah.

Naslednja novica:
Umetna inteligenca za zgolj 86 evrov!


Vrni se na prvo stranNovice  |   Triki  |   Igre  |   PR  |   Revija
Izklopi mobilni pogled