Ta spletna stran uporablja piškotke, s čimer se z nadaljnjo uporabo strinjate – podrobnosti hrambe tukaj. Uporabo piškotkov lahko kadarkoli onemogočite. RAZUMEM
Rn logotip Facebook | Twitter | Podcast | Izklopi mobilni pogled


PoceniPC.com, 13.02.2020

HP EliteBook 850 G2 – poceni prenosnik poslovnega razreda

f1r09awr__1_1_3_1.jpg
HP EliteBook 850 G2

Ravno kupujete nov prenosni računalnik? Če želite zmogljivo napravo poslovnega razreda in ob tem ne bi radi popolnoma spraznili svoje denarnice, je ponudba kot nalašč za vas.

HP EliteBook 850 G2 je sicer rabljen prenosnik, a nova pridobitev v skladišču PoceniPC.com. Gre za odličen prenosnik poslovne kvalitete, kar v praksi pomeni, da je narejen iz boljših in zelo kakovostnih materialov ter s tem odlična izbira za vse, ki potrebujete zanesljiv prenosnik.

Če imate pred rabljeno računalniško opremo še kakršen koli predsodek, preberite članek »Rabljena računalniška oprema izgublja negativen prizvok«, ki smo ga objavili pred kratkim. Izvedeli boste, zakaj je nakup rabljenega prenosnika prava odločitev.


Rabljen prenosnik HP EliteBook 850 G2 se lahko pohvali s procesorjem Intel Core i5-5300U pete generacije, 8 GB RAM-a oziroma sistemskega pomnilnika pa bo omogočajo nemoteno delovanje. Za še hitrejše delovanje pa bo poskrbel tudi SSD disk velikosti 240 GB. Celoto dopolnjuje odličen Full HD (1920 x 1080 slikovnih točk) zaslon velikosti 39,6 cm (15.6'').

Na njem je že nameščen operacijski sistem Windows 10 Home v slovenskem jeziku. Ker gre za prenosnik s tujo tipkovnico, mu brezplačno priložijo slovenske nalepke, z doplačilom 5 evrov pa vam lahko slovenske znake tudi vgravirajo.

Za odličen prenosnik HP EliteBook 850 G2 boste odšteli 425 evrov. Če ga naročite na spletni strani PoceniPC.com, vam ga na dom dostavijo brezplačno.

Prenosnik je A kvalitete. Je torej odlično ohranjen z vidnimi zgolj minimalnimi znaki uporabe. Na ohišju je kakšna manjša, komaj vidna nemoteča praska. Še več ponudbe najdete na PoceniPC.com.

Naslednja novica:
Huawei Y6p in MatePad T8 - tako je videti gola moč


Vrni se na prvo stranNovice  |   Triki  |   Igre  |   PR  |   Revija
Izklopi mobilni pogled