Ta spletna stran uporablja piškotke, s čimer se z nadaljnjo uporabo strinjate – podrobnosti hrambe tukaj. Uporabo piškotkov lahko kadarkoli onemogočite. RAZUMEM
Rn logotip Facebook | Twitter | Podcast | Izklopi mobilni pogled


Huawei, 31.07.2020

Huawei razkril vizijo revolucionarne uporabniške izkušnje

2_huawei_matexs.jpg

Podjetje Huawei Consumer BG je razkrilo podrobnosti revolucionarne uporabniške izkušnje brezhibnega in z umetno inteligenco podprtega življenja. Kot plod osredotočenosti na inovativen ekosistem naprav in programske opreme »1 + 8 + N« je zasnovana, da uporabnikom omogoči neprekosljivo povezljivost. Z novimi partnerji s področja naprav interneta stvari in novimi aplikacijami Huawei obljublja, da bo življenje uporabnikov postalo bolj udobno in bolj povezano.


V zadnjih mesecih je Huawei zabeležil 25-odstotno povečanje mesečno aktivnih uporabnikov njihovih izdelkov in storitev. Ekosistem »1 + 8 + N« je s tem postal dom 650 milijonom uporabnikov s celega sveta, ki zaradi ponujenih storitev ves čas ostajajo brezšivno povezani s prijatelji, družini, sodelavci in ljubljenimi. Povezanost je v tem času postala pomembna dobrina, zato je zaveza o svetu, v katerem vse deluje pametno, brezhibno in brez napora, pomembnejša kot kadarkoli prej. Z naraščajočo razpoložljivostjo omrežij 5G, povpraševanjem po napravah interneta stvari (IoT) in brezhibnih uporabniških izkušnjah, je Huawei podvojil svoje napore pri izgradnji svojega ekosistema. Glede na dolgoročno poslovno strategijo Huawei napoveduje tudi večje osredotočenje na zvočne naprave, nosljive naprave, osebne in tablične računalnike in druge povezane naprave.

S pametnim telefonom v središču, je Huaweieva strategija »1 + 8 + N« začrtala vizijo digitalizacije vsakega doma, osebe in podjetja. Samo skupaj lahko premaknemo meje mogočega in naredimo svet boljši za vse. Huaweiev ekosistem, ki ga nadzoruje pametni telefon, povezuje pa sistem EMUI, zato združuje zbirko novih tehnologij, ki delujejo skupaj pri zagotavljanju najboljše pametne digitalne izkušnje rabe.

Številka 1 v oznaki strategije predstavlja pametni telefon, kot osrednji element ekosistema, saj povezuje in nadzoruje številne druge naprave. Osmica predstavlja dodatne naprave, kot so slušalke FreeBuds 3, pametna ura Watch GT 2, pametni zvočnik Sound X, tablični računalnik MatePad Pro, prenosnik MateBook X Pro in televizorje HUAWEI Vision. Črka N pa označuje sloj naprav interneta stvari. Vse je med seboj povezano s tehnologijama Huawei HiLink in Share, ki ju označuje znak +.

Podjetje Huawei ima neprimerljivo strokovno znanje gradnje omrežne infrastrukture, je pa tudi eno od le dveh podjetji v industriji, ki sta zgradili svoj lastne ekosistem naprav in programske opreme. Ta dva dejavnika pomenita, da lahko Huawei uporabnikom ponudi edinstvene zmogljivosti s pomočjo distribuirane tehnologije, poskrbi za varnost in zasebnost obenem pa zagotavlja brezhibno in prijazno izkušnjo rabe.

Huawei širi ekosistem z novimi partnerji in aplikacijami

Da bi izboljšal in nadgradil ekosistem »1 + 8 + N« Huawei poudarja potrebo po sodelovanju, zato napoveduje pet novih partnerstev.

Poleg vznemirljivih novih partnerstev z izdelovalci naprav, je Huawei v tržnico AppGallery dodal vrsto priljubljenih aplikacij iz različnih področij. S tem izpolnjuje zavezo o rednem dodajanju aplikacij, ki jih potrebujejo uporabniki pametnih telefonov in tabličnih računalnikov.

Andrew Garrihy iz podjetja Huawei Consumer BG je sklenjena partnerstva in hitro širjenje aplikacij v tržnici AppGallery pospremil z besedami: »Huawei je srca uporabnikov iz celega sveta osvojil z inovativnimi in pogosto prebojnimi tehnologijami. Zdaj te združujemo v ekosistem naprav, programske opreme in storitev 1 + 8 + N. Zahvaljujoč naši brezhibni z umetno inteligenco podprti izkušnji rabe je dovolj kratek dotik med napravami, da se te med seboj povežejo, storitev sodelovanja na več zaslonih Huawei Share pa odpira čisto nove načine rabe. Z zagotavljanjem vsega tega upam, da bomo združili svet in pomagali ljudem ostati povezani«.

Naslednja novica:
150 terabajtov podatkov za simulacijo pristanka na Marsu


Vrni se na prvo stranNovice  |   Triki  |   Igre  |   PR  |   Revija
Izklopi mobilni pogled