Ta spletna stran uporablja piškotke, s čimer se z nadaljnjo uporabo strinjate – podrobnosti hrambe tukaj. Uporabo piškotkov lahko kadarkoli onemogočite. RAZUMEM
Rn logotip Facebook | Twitter | Podcast | Izklopi mobilni pogled


Sony PlayStation 5, 13.10.2020

Igre za PlayStation 4, ki ne bodo delovale na novi PlayStation 5

ps5prezzi_720.jpg
Naša priljubljena igra za PlayStation 4 morda ne bo delovala na novi PlayStation 5.

Ljubitelji iger, ki so pohiteli s prednaročili, bodo kmalu prejeli novo igralno konzolo PlayStation 5, ki naj bi bila precej boljša od njene predhodnice. Ljubiteljem konzolnih iger bosta dejansko na voljo dve različici nove igralne konzole PlayStation 5, in sicer klasična PlayStation 5 ter PlayStation 5 Digital Edition, ki ne bo razpolagala z optičnim pogonom. Za klasično igralno konzolo PlayStation 5 z optičnim pogonom bo v evropskem prostoru treba odšteti kar 499 evrov. Cenejša različica PlayStation 5 Digital Edition brez digitalnega pogona pa bo vrednotena na 399 evrov.

 

Pred nakupom igrane konzole PlayStation 5 se je potrebno zavedati, da vse igre, ki so bile pripravljene za konzolo PlayStation 4, morda ne bodo delovale na enak način. Med vsemi bodo zdaleč najbolj pridobile igre, ki bodo lahko koristile možnost Game Boost igralne konzole PlayStation 5. Ta bodo namreč delovale hitreje oziroma bodo ponujale več sličic na sekundo.

 

Med več kot 4.000 igrami , ki so bile pripravljene za konzolo PlayStation 4, pa je že sedaj znano, da jih ne bo mogoče poganjati na novi konzoli PlayStation 5. Težava je namreč v tem, da bo njihovo delovanje nezanesljivo. Zato pri podjetju Sony priporočajo, da predhodno preverimo združljivost naših iger na spletni povezavi https://support.playstation.com/s/article/backward-compatibility.

 

Igre za PlayStation 4, ki zagotovo ne bodo delovale na novi PlayStation 5 pa so:

Naslednja novica:
Nove telefone Galaxy S lahko pričakujemo že januarja 2021


Vrni se na prvo stranNovice  |   Triki  |   Igre  |   PR  |   Revija
Izklopi mobilni pogled