Ta spletna stran uporablja piškotke, s čimer se z nadaljnjo uporabo strinjate – podrobnosti hrambe tukaj. Uporabo piškotkov lahko kadarkoli onemogočite. RAZUMEM
Rn logotip Facebook | Twitter | Podcast | Izklopi mobilni pogled


Webinar, 19.10.2020

Imate podjetje in vas zanima, kako bi zavarovali svojo digitalno infrastrukturo?

2_telekomslovenije.jpg

Telekom Slovenije pripravlja webinar, kjer bodo predstavili, kako se zavarujete s Požarno pregrado ali tako imenovanim Firewall-om.

Požarna pregrada – prvi korak do varnega poslovanja

Danes je požarni zid ena najpomembnejših komponent vsakega računalnika, saj omejuje neželene zunanje dostope do računalnika ter zagotavlja učinkovit nadzor nad delovanjem omrežja. Požarna pregrada pripomore k boljšemu delovanju podjetja, saj z njo povečate zaščito pomembnih podatkov, obenem pa lahko zmanjšate stroške, saj se izognete neželenim izsiljevalskim vdorom.

Na brezplačnem prodajnem webinarju, ki bo v četrtek, 22. oktobra 2020, ob 11. uri vam bomo predstavili: 


Fortinet spada v sam vrh ponudnikov požarnih pregrad na svetu. Trenutno je edino podjetje, ki s svojim integriranim pristopom nudi varnostne rešitve za zaščito mreže, delovnih postaj, aplikacij, podatkovnih centrov in oblaka.

 

Predavatelj na webinarju je Borut Grobeljšek, specialist za prodajo omrežnih in varnostnih storitev ki ima že več kot 20 let izkušenj v telekomunikacijah.

 

Komu je webinar namenjen?

Prodajni webinar je namenjem direktorjem malih in srednje velikih podjetij ter varnostnim inženirjem, ki se poleg nevarnosti zavedajo tudi vseh možnih posledic.

 

Prijavite se na tej povezavi: LINK

Naslednja novica:
Zakaj je Microsoft pripravil igralno konzolo Xbox Series S?


Vrni se na prvo stranNovice  |   Triki  |   Igre  |   PR  |   Revija
Izklopi mobilni pogled