Ta spletna stran uporablja piškotke, s čimer se z nadaljnjo uporabo strinjate – podrobnosti hrambe tukaj. Uporabo piškotkov lahko kadarkoli onemogočite. RAZUMEM
Rn logotip Facebook | Twitter | Podcast | Izklopi mobilni pogled


Simbioza Genesis, socialno podjetje - Počitniško varstvo za otroke 2019, 12.08.2019

Inovativne poletne počitnice za otroke, ki bodo dobesedno šle v zgodovino!

dscn3850.jpg
Zabava z LEGO WeDo!

Ne verjamete? Kaj pa, če vam prišepnemo, da sta letos prvič (in seveda zagotovo tudi ne zadnjič) združila moči Simbioza Genesis, socialno podjetje in Muzej novejše zgodovine Slovenije... potem se zgornji slogan zdi smiseln, mar ne?

Skupaj so za dva avgustovska termina počitniškega varstva (od 19. 8. do 23. 8. 2019 in od 26. 8. do 30. 8. 2019) pripravili zanimiv in pester program, za otroke stare od 6 do 12 let. Program počitniškega varstva je obogaten s številnimi zabavno-poučnimi vsebinami in dejavnostmi.

V  inovativnem stičišču – Simbioza BTC City Lab bodo nadobudni počitnikarji »obiskovali« nadvse zabavno šolo programiranja LEGO WeDo 2.0, »pisali« in »risali« na interaktivno tablo, se spoznali z digitalno fotografijo, snemali vloge, pisali bloge… Pod hladno senco tivolskih kostanjev bodo dešifrirali sporočila skrivnostne Enigme, iskali zaklad v okolici muzeja, se igrali stare otroške igre, razvijali fotografije v »stari« tehniki, si izdelali mobile, 3D očala, igrali activity na temo izumov 20. stoletja, se preskusili v tehniki cianotipije in še in še... Na prav poseben način (kot skrivni vohuni) pa si bodo  seveda ogledali tudi stalno razstavo Muzeja novejše zgodovine Slovenije. Odrajžali” bodo na RTV Slovenija ter obiskali Gasilsko brigado Ljubljana. Na obisk pa bodo povabili tudi Glasbeno šolo Bučar. 

Objavljamo nekaj foto utrinkov iz inovativnih Simbioza počitnic v juliju, ko so nadebudni počitnikarji med drugim obiskali tudi Slovenski gledališki inštitut - SLOGISlovensko filharmonijo, na obisku so gostili Gledališče Smejček in Zavod za širjenje fillmske kulture KINO!   

Organizatorji bodo  z veseljem poskrbeli,  da se bodo vaši otroci počutili dobro in varno v njihovi družbi. Potrudili se bodo, da bodo z različnimi izzivi vsak dan spodbujali njihov raziskovalni duh, domišljijo in kreativno žilico, predvsem pa si želijo, da otroci spoznajo nove prijatelje, se igrajo, sprostijo in zabavajo. Za oba termina je prostih samo še nekaj mest!

Naslednja novica:
9. rojstni dan Viberja


Vrni se na prvo stranNovice  |   Triki  |   Igre  |   PR  |   Revija
Izklopi mobilni pogled