Ta spletna stran uporablja piškotke, s čimer se z nadaljnjo uporabo strinjate – podrobnosti hrambe tukaj. Uporabo piškotkov lahko kadarkoli onemogočite. RAZUMEM
Rn logotip Facebook | Twitter | Podcast | Izklopi mobilni pogled


APOLLO, 03.12.2019

Izdajanje računov še nikoli ni bilo enostavnejše

studio404apollo-tabletadphoto.jpg

.. Kdor se ukvarja z izdajanjem računov, ve, da je to lahko sila mučno opravilo, za katerega porabimo veliko dragocenega časa. A obstajajo rešitve, ki nam to olajšajo ..

Da se izognete težavam in dolgotrajnemu pisanju računov, potrebujete aplikacijo, ki vam bo omogočala hitro in preprosto ustvarjanje, pošiljanje in spreminjanje računov, predračunov in drugih dokumentov. In prav to je Apollo. Predvsem pa boste z njim prihranili čas, da se boste lahko ukvarjali z drugimi, pomembnejšimi stvarmi.

Brez predhodnega znanja boste lahko z nekaj kliki ustvarili profesionalne dokumente in poenostavili poslovanje. Z učinkovito, zanesljivo in enostavno aplikacijo Apollo boste račun naredili v pičle pol minute. Če se bojite, da boste, ko sami pišete račune, v naglici delali napake – Apollo bo poskrbel, da napak ne bo. Je moderen in intuitiven, ustvarjen za preprosto in brezskrbno uporabo.

Gre za izredno učinkovito rešitev, ki vam pomaga hitro ustvariti dokumente, tako da namesto vas predizpolni številke, datume, davke, naslove in izračune. Kaj morate storiti vi? Vnesete zgolj stranko in znesek. Apollo ima več kot 1000 aktivnih uporabnikov. Program skrbi za njihovo vsakodnevno poslovanje in pristnost izdanih dokumentov – tako z zakonskega kot davčnega vidika. Podjetja so do zdaj tako izdala že več kot 200.000 dokumentov.

Kaj vse orodje omogoča?

Z aplikacijo Apollo boste imeli vedno pregled nad poslovanjem vaših podjetij. Z enim dostopom lahko celo vodite več organizacij hkrati. Sledili boste lahko prejetim plačilom, delnim plačilom in zapadlim terjatvam. Enostavno in hitro boste lahko izdelali račune, predračune in druge dokumente ter avtomatizirano izdajali ponavljajoče račune.

Z njim lahko tudi enostavno ustvarjate kopije dokumentov ter jih pretvarjate v druge oblike. Vodite lahko prodajne storitve in izdelke, na enem mestu pa imate na voljo vso bazo strank s kontaktnimi podatki. Odlična funkcija je tudi upravljanje pravic dostopov različnih uporabnikov. Nočete namreč, da ima kar vsakdo dostop do vseh podatkov, ki jih hranite v aplikaciji.

Ne omejujte se na Slovenijo

Apollo je kot nalašč za mednarodno poslovanje, saj lahko s pomočjo aplikacije izdelujete in pošiljate dokumente v več jezikih. Prav tako lahko izdajate dokumente v vseh globalnih valutah, kar pride pri mednarodnem poslovanju še kako prav. Ni namreč malo podjetij, ki poslujejo s tujino in zanje so možnosti, ki jih ponuja Apollo, neprecenljive. Ne samo, da lahko dokumente izdajate v tujih valutah, aplikacija vam na podlagi tečaja Evropske centralne banke valute tudi samodejno pretvori. Imate pa tudi možnost uporabe obratne obdavčitve.

Aplikacija za Android in tiskalnik

Aplikacija Apollo je na voljo v trgovini Google Play in jo lahko preprosto naložite na svojo napravo Android. Ima dva načina uporabe: za trgovce in za taksiste, omogoča pa tudi preklop med obema načinoma. Kompatibilna je z malim prenosnim Bluetooth tiskalnikom, ki ga prav tako dobite pri Apollu, pa tudi v večini knjigarn. Deluje na klasični termični papir velikosti 58 milimetrov. Naročnikom je seveda na boljo tudi podpora pri vzpostavitvi in uporabi aplikacije. Račune pa lahko, če tako želite, tiskate ali pa jih pošljete po elektronski pošti.

 

Več o rešitvi, ki vam bo prihranila čas in poskrbela, da bo v podjetju vse tako kot mora biti, lahko preberete na spletni povezavi getapollo.io, kjer lahko program tudi brezplačno preizkusite. (P.R.)

Naslednja novica:
Huawei se je zavihtel na drugo mesto po številu razposlanih pametnih ur


Vrni se na prvo stranNovice  |   Triki  |   Igre  |   PR  |   Revija
Izklopi mobilni pogled