Ta spletna stran uporablja piškotke, s čimer se z nadaljnjo uporabo strinjate – podrobnosti hrambe tukaj. Uporabo piškotkov lahko kadarkoli onemogočite. RAZUMEM
Rn logotip Facebook | Twitter | Podcast | Izklopi mobilni pogled


TECHTRADE, 10.12.2019

Izredno priročna vtičnica z USB priključkoma

0027132_vticnica-1x220v-2xusb-21a-podometna-digitus.jpg

Se vam pogosto zgodi, da morate polniti mobilni telefon, pametno uro, slušalke ali katero koli uporabno elektroniko, pa iščete, kam bi jo vključili. Polnilec ste založili … znan scenarij?

 

Danes se mnoge naprave v našem domu polnijo prek USB kabla. Za to moramo imeti namenski pretvornik, saj kabla seveda neposredno v vtičnico ne moremo vstaviti. A to ne drži popolnoma.

 

Digitus podometna vtičnica z dvema dodatnima USB tip-A priključkoma za polnjenje mobilnih naprav je torej kot nalašč za vašo zabavno elektroniko, hkrati pa ostaja tudi »navadna« vtičnica. Tako boste lahko z njo hkrati polnili do 2 napravi, ki se lahko napajata prek USB. Usb izhodi imajo izhodni tok vrednosti največ 2.1A, kar bo zagotavljalo, da se bo vaša naprava napolnila dovolj hitro. USB-ja imata tudi zaščito pred kratkim stikom in preobremenitvijo. Vtičnica je zanotranjo uporabo.

 

Digitus je vtičnica prihodnosti za vsak dom, pisarno, delavnico, knjižnico oziroma kateri koli prostor. Prednosti? Vedno je pri roki oziroma na dosegu, privarčuje nekaj prostora, ne da se je izgubiti in še bi lahko naštevali. Vaši telefoni, tablice, športne kamere, MP3 predvajalniki, kolesarski števci, pametne ure, ročne svetilke ali slušalke jo bodo naravnost oboževali.

 

Kakor koli obrnemo, je opisana vtičnica odlična rešitev za vsak dom, saj imamo danes že vsi kar lep nabom raprav, ki jih polnimo prek USB kabla.

 

Več najdete na SPLETNI STRANI PODJETJA TECH TRADE.

 

Naslednja novica:
Aplikacija #OstaniZdrav kmalu na voljo


Vrni se na prvo stranNovice  |   Triki  |   Igre  |   PR  |   Revija
Izklopi mobilni pogled