Ta spletna stran uporablja piškotke, s čimer se z nadaljnjo uporabo strinjate – podrobnosti hrambe tukaj. Uporabo piškotkov lahko kadarkoli onemogočite. RAZUMEM
Rn logotip Facebook | Twitter | Podcast | Izklopi mobilni pogled


Doom, 30.07.2019

Izvirna trilogija DOOM zdaj na voljo za Switch, PS4 in Xbox One

doom_logo.jpg
Legendarna streljanka je končno na voljo za trenutno generacijo konzol in mobilnikov.

Priljubljena igričarska konvencija QuakeCon je tako kot lani tudi tokrat minila v znamenju Dooma. Poleg svežega vpogleda v prihajajoči DOOM Eternal je Bethesda presenetila z novico, da je prvotna trilogija Pogube sedaj na voljo tudi za PlayStation 4, Xbox One in Nintendo Switch.

Vse tri igre so v ponudbi ločeno, vsebujejo pa celo nekaj dodatne vsebine. Izvirni Doom iz leta 1993 je tako na voljo za 4,99 € in poleg lokalnega večigralstva vključuje tudi dodatno epizodo Thy Flesh Consumed. Nadaljevanje Doom 2 iz leta 1994 je na voljo za isto ceno in poleg večigralstva nudi 20 dodatnih stopenj iz dodatka Master Levels. Doom 3 pa za 9,99 € vsebuje tudi razširitvi Resurrection of Evil in Lost Missions, ki sta bržkone poznani igralcem zbirke Doom 3: BFG Edition iz leta 2012 s platform PC, PlayStation 3 ter Xbox 360.

Ponovna izdaja začetkov legendarne prvoosebne streljanke pa ni minila brez škandalov. Kmalu po izidu so igralci namreč ugotovili, da tako Doom kot Doom 2 za igranje potrebujeta povezavo s spletom in račun za Bethesda.net. Prav tako so lastniki različic za Xbox 360 poročali o težavah z vzvratno kompatibilnostjo obeh iger na konzoli Xbox One. Po besedah Bethesde, ki je vse pogosteje pod plazom kritik, pa naj bi šlo zgolj za napaki, ki bosta v kratkem odpravljeni.

Naslednja novica:
Pametni mobilni telefoni Xiaomi v Evropi vse bolj priljubljen


Vrni se na prvo stranNovice  |   Triki  |   Igre  |   PR  |   Revija
Izklopi mobilni pogled