Ta spletna stran uporablja piškotke, s čimer se z nadaljnjo uporabo strinjate – podrobnosti hrambe tukaj. Uporabo piškotkov lahko kadarkoli onemogočite. RAZUMEM
Rn logotip Facebook | Twitter | Podcast | Izklopi mobilni pogled


Oblaki nad šolstvo, 08.09.2017

Je »štempljanje« v šolstvu res potrebno?

1_845.jpg

Odgovor je pritrdilen v primeru, da se uporablja sistem ki omogoča fleksibilnost in prilagoditev na sistem dela v šoli. Ne glede na dejstvo, da je evidenca delovnega časa na začetku nezaželena, se v praksi izkaže, da jo kasneje zaposleni z odobritvijo sprejemajo. Seveda je vse odvisno od sistema, ki se uporablja in pa seveda od pravil, ki so postavljena.

Šolstvo pri tem ni nobena izjema in tudi pravila, ki v teh ustanovah veljajo se dajo uspešno in enostavno prenest v sistem evidence in spremljanja delovnega časa. V primeru da pa je sistem povezan še z potnimi nalogi, dovolilnicami pa  predstavlja zaokrožen učinkovit sistem, ki ima številne prednosti. Za elektronske najave odsotnosti, službena potovanja je potreben samo en klik. Elektronsko podpisovanje pa prispeva k minimalni uporabi papirja. Zadnja najbolj »zelena« novost je avtomatsko arhiviranje mesečnih podatkov in evidenc.

Izkušnje z sistemom eTM imamo na različnih osnovnih šolah, gimnazijah in izobraževalnih ustanovah. Posebej za sistem šol kjer se delovni čas deli na obvezno prisotnost in pripravo doma smo razvili dodaten modul za evidentiranje delovnega časa.  Dejstvo, da vse storitve tečejo v oblaku predstavlja številne prednosti.  Izbirate lahko med različnimi načini registracije

Prijavno konzolo je možno kombinirat tudi z odpiranjem vrat. Vsi našteti sistemi se lahko med sabo kombinirajo, odvisno od potreb.  Cilj vsakega sistema registracije časa je prenos podatkov v sistem obračuna osebnih dohodkov. Sistem eTM zagotavlja konektorje v vse bolj razširjene sisteme za obračun plač, trenutno jih je 9. Rešitev  omogoča vse funkcionalnosti klasičnih registratorjev časa, dodatno pa omogoča spremljanje po opravljenih delih, opravilih, lokacijah, delovnih nalogih, ter še mnogo več.

Sistem eTM živi in raste z potrebami naših strank. Sistem je v petih letih delovanja pridobil veliko uporabnih funkcionalnosti se je pa teh letih nabralo tudi preko 4000 zadovoljnih uporabnikov.

 

Več o informacij na spletni strani  www.e-tm.si ali  (02 3000 360).

Naslednja novica:
Projektant razvijalec za razvoj elektronike – SW (m/ž)


Vrni se na prvo stranNovice  |   Triki  |   Igre  |   PR  |   Revija
Izklopi mobilni pogled