Ta spletna stran uporablja piškotke, s čimer se z nadaljnjo uporabo strinjate – podrobnosti hrambe tukaj. Uporabo piškotkov lahko kadarkoli onemogočite. RAZUMEM
Rn logotip Facebook | Twitter | Podcast | Izklopi mobilni pogled


Asus ROG Zephyrus S GX701, 10.09.2019

Je to najboljši prenosnik za igranje iger?

asus_300hz_notebok_ifa.jpg
Prenosni računalnik Asus ROG Zephyrus S GX701 je prvi z zaslonom frekvence 300 hercev.

Igranje računalniških iger je nedvomno eno od najbolj vročih področij tehnologije in z vedno bolj kvalitetnimi komponentami, ki vključujejo bolj in bolj zmogljive procesorje in še bolj napredne grafične kartice, so gaming računalniki zmogljivejši kot kdaj koli prej. Pri podjetju Asus pa so s pripravo prenosnega računalnika ROG Zephyrus S GX701 še dodatno dvignili »nivo«, saj gre za prvi prenosnik opremljen z zaslonom, ki lahko izriše do 300 sličic na sekundo, kar je seveda kot nalašč za tiste igre, kjer se dogajanje odvija zelo hitro, kot na primer dirkaške igre ali prvoosebne streljačine.

 

Tudi preostala strojna oprema igričarskega prenosnega računalnika Asus ROG Zephyrus S GX701 seveda ni od muh. Tu namreč najdemo tako zmogljiv Intelov procesor Core i7 devete generacije kot grafično kartico Nvidia GeForce RTC 2080. tu bo seveda na voljo tudi prostoren pogon Solid State in napredno hlajenje, ki bo poskrbelo, da se strojne komponente novosti ne bodo pregrevale. Zason poleg visoke hitrosti delovanja ponuja tudi 100 odstotno barvno pokritost sRGB.

 

Podjetje Asus bo preostale strojne specifikacije novosti javnosti razkrilo šele tik pred pričetkom prodaje igričarskega prenosnega računalnika ROG Zephyrus S GX701. Novost bo na prodajne police v izbranih državah širom sveta naprodaj v mesecu oktobru in seveda ne bo poceni.

Naslednja novica:
Prepogljiv telefon Microsoft le še vprašanje časa?


Vrni se na prvo stranNovice  |   Triki  |   Igre  |   PR  |   Revija
Izklopi mobilni pogled