Ta spletna stran uporablja piškotke, s čimer se z nadaljnjo uporabo strinjate – podrobnosti hrambe tukaj. Uporabo piškotkov lahko kadarkoli onemogočite. RAZUMEM
Rn logotip Facebook | Twitter | Podcast | Izklopi mobilni pogled


Xiaomi Mi Band 5, 14.01.2020

Kaj lahko pričakujemo od pametne zapestnice Xiaomi Mi Band 5?

130619_xiaomimiband4_3.jpg
Pametna zapestnica Xiaomi Mi Band 5 bo zmogljiva a še vedno nadvse poceni.

Pametne zapestnice so zelo koristne, če želimo spremljati naš napredek. S tem, ko spremljamo, koliko smo pretekli, koliko kalorij smo porabili in kakšen je naš povprečni srčni utrip, ostanemo navdušeni nad vadbo in se lažje držimo zadanih ciljev. To je tudi razlog, zakaj so pametne zapestnice in tudi pametne ročne ure med aktivnimi uporabniki širom sveta še vedno nadvse priljubljene.

 

Glede na nedavno raziskavo analitskega podjetja Canalys pa na tem področju trenutno prevladuje kitajsko podjetje Xiaomi. Da pa slednje ne bi izgubilo prednosti pred konkurenco, njegovi inženirji z veliko vnemo pripravljajo naslednika sicer zelo priljubljene pametne zapestnice Mi Band 4. Tu seveda govorimo o pametni zapestnici Xiaomi Mi Band 5, ki naj bi prinesla številne uporabne novosti.

 

Če se bodo nedavne govorice izkazale za resnične, bo pametna zapestnica Xiaomi Mi Band 5 v primerjavi z zdajšnjo različico opremljena z nekoliko večjim zaslonom, in sicer s 3-centimetrsko oziroma 1,2-palčno diagonalo. Poleg tega bo novost opremljena tudi s podporo za brezstično plačevanje NFC. To dejansko pomeni, da bomo lahko novo pametno zapestnico podjetja Xiaomi povezali s plačilnim sistemom Google Pay in jo uporabljali za brezstično plačevanje.

 

Kljub večjemu zaslonu in podpori za brezstično plačevanje bo pametna zapestnica Xiaomi Mi Band 5 še vedno na voljo po nadvse ugodni ceni. Zanjo naj bi bilo namreč v prosti prodaji treba odšteti okoli preračunanih 25 evrov, kar je seveda nadvse ugodno. Novost bo sprva seveda naprodaj na kitajskem trgu, pri primerki pa bodo na voljo že v mesecu juniju letošnjega leta.

Naslednja novica:
Spektakularen Microsoft Flight Simulator v prodaji že ta mesec


Vrni se na prvo stranNovice  |   Triki  |   Igre  |   PR  |   Revija
Izklopi mobilni pogled