Ta spletna stran uporablja piškotke, s čimer se z nadaljnjo uporabo strinjate – podrobnosti hrambe tukaj. Uporabo piškotkov lahko kadarkoli onemogočite. RAZUMEM
Rn logotip Facebook | Twitter | Podcast | Izklopi mobilni pogled


OnePlus 8T, 17.10.2020

Kaj nam je prinesel novi OnePlus 8T?

sfsfsafasf.jpg
Novi OnePlus 8T ponuja odlično zmogljivost za sprejemljivo ceno!

Podjetje OnePlus je nedavno pričakovano predstavilo novi pametni mobilni telefon, ki je pisan na kožo najzahtevnejšim uporabnikom. Tu seveda govorimo o pametnem mobilnem telefonu OnePlus 8T, ki je bil javnosti predstavljen v okviru posebne spletne konference. Čeprav novost ni prinesla bistvenih izboljšav v primerjavi s konkurenco, so mnogi nad njo več kot navdušeni.

 

Pametni mobilni telefon OnePlus 8T se namreč ponaša s kar 16,6-centimetrskim oziroma 6,55-palčnim zaslonom ločljivosti 2.400 x 1.080 slikovnih točk in frekvenco osveževanja 120 hercev. Novi OnePlus 8T je seveda kot nalašč tudi za opravljanje videokonferenc, saj je opremljen s spletno kamero ločljivosti 32 milijonov slikovnih točk, ki se nahaja v zgornjem levem delu zaslona. Tu so še štirje fotoaparati, in sicer ločljivosti 48 milijonov slikovnih točk (glavna), 16 milijonov slikovnih točk (širokokotna), pet milijonov slikovnih točk (makro) in dveh milijonov slikovnih točk (globinska).

 

Pametni mobilni telefon OnePlus 8T seveda razpolaga tudi z zmogljivo strojno opremo. Ta namreč obsega mobilni procesor Snapdragon 865, osem gigabajtov sistemskega pomnilnika in 128 gigabajtov prostora za shranjevanje podatkov. Zmogljivejša različica pa ima na voljo 12 gigabajtov sistemskega pomnilnika in 256 gigabajtov prostora za shranjevanje podatkov. Dovolj dolgo avtonomijo delovanja zagotavlja baterija zmogljivosti 4.500 miliamper ur, ki jo bomo lahko polnili s pomočjo hitrega polnilca moči 65 vatov, kar pomeni, da bo ta hitro polna.

 

Ali se splača kupiti novi OnePlus 8T? Med prednostmi najdemo odlično zmogljivosti, všečni zaslon s 120 herčno frekvenco osveževanja, hitro 39-minutno polnjenje in odlična cena, saj je vstopna različica vrednotena na 619 evrov. Novost seveda ima tudi določene pomanjkljivosti. Med njimi najdemo ne preveč zmogljive digitalne fotoaparate in odsotnost brezžičnega polnjenja.

Naslednja novica:
Spoznajte rešitve za shranjevanje, varnostno kopiranje in arhiviranje podatkov


Vrni se na prvo stranNovice  |   Triki  |   Igre  |   PR  |   Revija
Izklopi mobilni pogled