Ta spletna stran uporablja piškotke, s čimer se z nadaljnjo uporabo strinjate – podrobnosti hrambe tukaj. Uporabo piškotkov lahko kadarkoli onemogočite. RAZUMEM
Rn logotip Facebook | Twitter | Podcast | Izklopi mobilni pogled


FIFA 21, 24.10.2020

Kaj prinaša letošnja FIFA?

fifa_21_1.jpg
FIFA 21 je že v prodaji za vse vodilne platforme.

Po izidu nove različice eFootball Pro Evolution Soccer je tudi letošnjo jesen čas za svežo izdajo vodilne nogometne franšize. A tako kot Konamijev Pro Evolution Soccer 2021 tudi FIFA 21 ne prinaša posebej velikih sprememb, cena igre pa zato ni nič prijaznejša.

Največ pozornosti v letošnji različici EA namenja napadalnim akcijam. Poleg agilnega preigravanja, ki ponuja široko paleto kompleksnih trikov, je tokrat ključna novost ročno utekanje nogometašev, kar igralcu daje bistveno več svobode pri ustvarjanju spektakularnih napadalnih priložnosti. Klasičnim stadionskim tekmam družbo ponovno dela pestra ponudba uličnega nogometa z oznako Volta Football. Ta ponuja načine 3 na 3, 4 na 4 in 5 na 5, za povrhu pa še svež zgodbeni način The Debut, v katerem nastopata tudi Kaká in Lisa Zimouche. Ljubitelji arkadnega nogometa ne bodo razočarani, medtem ko bodo privrženci simulacij najbrž več zadovoljstva našli v cenovno dostopnejšem eFootball PES 2021: Season Update.


FIFA 21 je že na voljo v različnih fizičnih in digitalnih izdajah za PC, PlayStation 4, Xbox One od 59,99 evra dalje. Nekoliko cenejša je različica za Nintendo Switch, ki je ponovno precej oskubljena, v kratkem pa igra prihaja tudi na PlayStation 5, Xbox Series X ter Googlovo pretočno storitev Stadia.

Naslednja novica:
Zakaj je Microsoft pripravil igralno konzolo Xbox Series S?


Vrni se na prvo stranNovice  |   Triki  |   Igre  |   PR  |   Revija
Izklopi mobilni pogled