Ta spletna stran uporablja piškotke, s čimer se z nadaljnjo uporabo strinjate – podrobnosti hrambe tukaj. Uporabo piškotkov lahko kadarkoli onemogočite. RAZUMEM
Rn logotip Facebook | Twitter | Podcast | Izklopi mobilni pogled


Apple iPhone Pro, 14.08.2019

Kaj si lahko obetamo od telefona iPhone Pro?

iphone-pro--sto-je-to_yomyrr.jpg
Pametni mobilni telefon iPhone Pro naj bi bil namenjen najzahtevnejšim uporabnikom.

Že pred časom so se na svetovnem spletu pojavile govorice o prihajajočem pametnem mobilnem telefonu iPhone XI. Največja novost pri novincu naj bi bil sistem za zajemanje fotografij, saj naj bi bil sestavljen iz kar treh objektivov in slikovnih leč, postavljenih v "kvadrat", saj bodo preveliki, da bi jih podjetju Apple uspelo razporediti horizontalno. Ta korak je sam po sebi sicer logičen, saj računalniški gigant po kakovosti zajetih fotografij že močno zaostaja za konkurenčnimi podjetji, kot sta Samsung in Huawei, kar se seveda posledično pozna pri prodaji. Poleg tega naj bi bila novost opremljena še z nekoliko zmogljivejšo strojno opremo, ki bo lahko brez težav kos tudi najzahtevnejšim opravilom.

Nedavno pa so se na svetovnem spletu pojavile še govorice, da naj bi podjetje Apple ponudilo v prodajo tudi model »Pro« novega pametnega mobilnega telefona iPhone. To oznaka pri podjetju Apple namreč že uporabljajo za označevanje naprav iPad in Mac, pri čemer gr tu tako za najnaprednejše kot najzmogljivejše in najdražje modele v ponudbi računalniškega giganta. Po mnenju številnih poznavalcev naj bi bil pametni mobilni telefon iPhone 11 Pro tisti, ki bo opremljen s tremi digitalnimi fotoaparati in bliskavico, ki bodo »zajeti« v ličnem kvadratnem steklenem ohišju črne barve.

Nekateri poznavalci pa nakazujejo na to, da bo model Pro pravzaprav nadomestil model Max, kar pomeni, da bo opremljen z nekoliko večjim zaslonom kot običajen iPhone 11. Več o novincih pa bomo seveda izvedeli šele, ko bodo ti jeseni uradno predstavljeni s strani podjetja Apple.

Naslednja novica:
Nove metode policije pri lovu osumljencev


Vrni se na prvo stranNovice  |   Triki  |   Igre  |   PR  |   Revija
Izklopi mobilni pogled