Ta spletna stran uporablja piškotke, s čimer se z nadaljnjo uporabo strinjate – podrobnosti hrambe tukaj. Uporabo piškotkov lahko kadarkoli onemogočite. RAZUMEM
Rn logotip Facebook | Twitter | Podcast | Izklopi mobilni pogled


Microsoft 365, 11.11.2020

Kako avtomatizirati vsakodnevna ponavljajoča opravila?

powerautomate.jpg

Bi bili radi obveščeni, ko vam šef pošlje sporočilo? Bi želeli, da se vam vsaka priponka v e-pošti samodejno shrani v določeno mapo? Ni problema! Power automate ima veliko že vnaprej pripravljenih šablon z nastavitvami, ki vam omogočajo, da se zgodi točno to - in še več. Naredite tisto, kar je pomembno, vse ostalo pa avtomatizirajte.


Preizkusite najbolj pogosto uporabljene Power automate predloge: Power automate predloge


Aplikacija Power Automate pomaga uporabnikom ustvariti avtomatizacijo v Teams-ih s pomočjo predlog, ki so bolj dostopne in jih je lažje odkriti, pa tudi prilagoditi določenim scenarijem avtomatizacije.

Izboljšajte produktivnost

Z več sto vnaprej ustvarjenimi priključki lahko ustvarite poteke dela, s katerimi boste prihranili čas, iz posameznih opravil do obsežnih sistemov s celovito integracijo.

Hitra in varna avtomatizacija – na visoki ravni

Vsem omogočite ustvarjanje varnih potekov dela z vodeno izkušnjo brez pisanja kode ter s storitvami za preprečevanje izgube podatkov v oblaku, identiteto in storitvami za upravljanje dostopa.

Naj pametni poteki dela začnejo delati namesto vas

Avtomatizirajte dolgotrajna ročna opravila z vgrajenimi zmogljivostmi UI, ki vam zagotavljajo več časa, da se osredotočite na strateške priložnosti visoke vrednosti.
Več informacij o tem.

Poenostavite avtomatizacijo poslovnih postopkov z možnostjo RPA

Prihranite čas in trud s tokovi uporabniškega vmesnika, zmogljivostjo robotske avtomatizacije postopkov (RPA). Avtomatizirajte vsakdanja opravila, ki temeljijo na pravilih, s preprostostjo kazanja in klika, ne glede na to, ali gre za novo oziroma staro aplikacijo ali aplikacijo mestu uporabe oziroma v oblaku.
Več informacij o tem

Družba Gartner je storitev Microsoft Power Automate razglasila za storitev prihodnosti v sklopu Magic Quadrant za leto 2020 na področju robotske avtomatizacije postopkov. Odkrijte boljši način za dokončanje opravil v celotni organizaciji prek digitalne in robotske avtomatizacije procesov.

Naslednja novica:
Skriti trg aditivne proizvodnje: visoko temperaturna plastika


Vrni se na prvo stranNovice  |   Triki  |   Igre  |   PR  |   Revija
Izklopi mobilni pogled